Bizarr párosításként készült el a csokoládétojásos sör

Cadbury Creme Egg Beer
Vágólapra másolva!
A kerek 50. évfordulóját ünneplő Cadbury Creme Eggs egy jól ismert sörfőző vállalattal karöltve hozza el az emberek számára a világ egyik legmeglepőbb párosítását. A szeszesital annyira népszerű volt megjelenésének első napján, hogy teljesen kifogytak belőle. Újabb adag csak a jövő héttől lesz elérhető a csokoládés sörből.
Vágólapra másolva!

Ebben az évben ünnepli 50. születésnapját a Cadbury Creme Eggs és egy, az 50. évfordulóhoz méltó, ötlettel állt elő. A Cadbury vállalat a híres Goose Island sörfőzdével dobott piacra egy igencsak bizarr ízvilággal felruházott sört.

A Golden Goo-Bee-Lee elnevezésű krémes barna sör (Creme Stout) malátázott árpa, zab, búza és tejcukor keverékével készül, amely tükrözi Anglia egyik kedvenc csokoládétojásának ízét. A korlátozott mennyiségben elérhető szeszes italt főzéséhez vanília- és zúzott kakaóbabot használtak, hogy elhozzák a Cadbury Creme Egg csokitojások krémes és gazdag ízvilágát.

Illusztráció a termékről pinterest

Andrew Walton, a Goose Island sörfőző mestere elmondta:

A termék 2021. március 3-án vált elérhetővé a sörfőzde weboldalán, de a hatalmas vevői érdeklődést kiváltó barna sörkülönlegesség már az első nap elfogyott. A vállalatnál azt ígérik, az óriási érdeklődés miatt, rövidesen újra elérhetővé teszik az italféleséget, igaz, korlátozott mennyiségben.