Állatmenhelyeket támogat a magyar vizslás kriptovaluta

Nem házi állatoknak való vidék: Magyarország kóbor kutya állatmenhely család
Vágólapra másolva!
Magyar kriptovalutával fizetik vissza, ha valaki adománytermékekkel segíti az ország állatmenhelyeit. A segítők anyagi ráfordításait száz százalékban megtérítő akció ötlete a Hungarian Vizsla Inu csapatától származik. Az utófinanszírozott támogatás akár 100 ezer forint értékű visszatérítést ad a jólelkű állatbarátoknak.
Vágólapra másolva!

Egyedi akciót indított a Hungarian Vizsla Inu nevű magyar kriptovaluta. Olyan magyarok pályázatait várják, akik fizikális adományokkal támogatnak valamilyen hazai állatmenhelyet. Ezek lehetnek állateledelek, eszközök, játékok, vagy bármi, amire egy ilyen szervezetnek éppen szüksége lehet. A segítők anyagi ráfordításait személyenként maximum 100 ezer forint értékben maximálisan megtérítik, amennyiben beadnak egy egyszerű utófinanszírozási pályamunkát a weboldalukon. A visszatérítés digitális HVI fizetőeszközzel történik, a kriptovaluta így a jólelkű állatbarátok kriptotárcáiban landol.

Sándor Fábián, a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója elmondta:

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kriptoszakértő hozzátette: a jótékony segítők így nem mellékesen akár plusz bevételre is szert tehetnek, a HVI árfolyama ugyanis folyamatos növekedésben van. A tíz trilliárd tokennel, azaz pénzegységgel rendelkező digitális pénz kezdettől fogva jó befektetésnek bizonyult, az árfolyama 2 hónap alatt egymillió százalékkal növekedett. A négy magyar fiatalember által létrehozott kriptopénzben júliusban 15 ezer holder, azaz befektető látott fantáziát.

Fábián hozzáfűzte:

„Világméretű tőzsdére készül a Vizsla, így hamarosan 3 millió felhasználónak lesz lehetősége kereskedni a tokennel és úgy gondolom, hogy a vonat még csak most indult el, így mindenképpen érdemes felszállni. A célunk az, hogy év végére elérjük az 100 ezer holdert" – tette hozzá Sándor Fábián, megjegyezve azt is: ha dinamikusan nő Hungarian Vizsla Inu értéke, az a magyar kutyás társadalomnak is jó hír. A tokenek 10 százalékát ugyanis elkülönítik azért, hogy abból később állatmenhelyeknek tudjanak segíteni.

Amennyiben a magyar digitális pénz értéke/marketcapje eléri az 500 millió dollárt, az azt jelenti, hogy a magyarországi ebek sorsának a javítására 1 milliárd forint keretösszeg jut.

Ekkora mértékű adományra korábban még soha nem volt példa.