Kiterjesztette az egészségügyi dolgozóknak szóló kampányát a Gránit Bank

Gránit Bank
Vágólapra másolva!
A pandémia időszakában heroikus munkát végző egészségügyi dolgozók számára indított Hős kampányban nemcsak a bankolási költségek megtakarításához ad segítséget a Gránit Bank, a legkiválóbbak teljesítményének elismerését külön is támogatja - olvasható a pénzintézet közleményében.
Vágólapra másolva!

Az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájának elismerésére júniusban indította el Hős kampányát a Gránit Bank, amelynek keretében a szektor dolgozóit egyedülálló kedvezményeket biztosító, 0 forintos - és akár egy életen át igénybe vehető - pénzügyi csomaggal segíti hozzá, hogy éves szinten több ezer forintot is megtakarítsanak a banki költségeikből.

A már több száz egészségügyi dolgozó által használt Gránit Hős számlacsomag megalkotása mellett a bank a legkiválóbbak teljesítményét külön is elismeri.

Csatlakozva a MESZK által alapított Ápolás Hivatásáért Díj idei kitüntetettjeinek, Sövényi Ferencné nyugalmazott főápolónak, Nosza Magdolna nyugalmazott főiskolai docensnek és Csetneki Julianna nyugalmazott klinikavezető szülésznőnek az ünnepléséhez, a díj mellé 250-250 ezer forinttal feltöltött Mastercard Platinum kártyát adott át Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója a MESZK ez évi szeptemberi tudományos kongresszusán.

A Gránit Bank külön számlacsomagot hozott létre az egészségügyi dolgozók számára Forrás: Gránit Bank

- emelte ki Hegedüs Éva a díj átadásakor.

A Gránit Hős kampány további lépéseként egészségügyi dolgozókat és intézményeket tömörítő szervezettel készít elő stratégiai partnerségi megállapodást a bank, amely a jelenlegi időszakban saját eszközeivel kívánja kifejezni szolidaritását és támogatását az egészségügyben dolgozók számára. A megállapodások célja többek között, hogy az egészségügyben dolgozók minél szélesebb körben tájékozódhassanak a piacon számukra elérhető pénzügyi csomagok kedvezményeiről és a bank minél több dolgozó számára tehesse hozzáférhetővé az egészségügyi jogviszony teljes időtartama alatt érvényesíthető rendkívüli szolgáltatási kedvezményeket.