Eladó Florida egyik legértékesebb luxusingatlana

Flood Insurance Rates Rise As New Federal Bill Goes Into Effect GettyImageRank2 Height Single Geographical Locations Luxury Risk Business FINANCE HORIZONTAL Map FAMILY USA FLOOD Florida - USA Miami Beach POLITICS Biscayne Bay Home Special 2015 FEMA Enviro
MIAMI BEACH, FL - APRIL 01: Single family homes that are inside the FEMA maps special high risk flood hazard area are seen along the Biscayne Bay on April 1, 2015 in Miami Beach, Florida. Starting today, homeowners renewing their National Flood Iinsurance Policy will see a change in their rates as the Homeowner Flood Insurance Affordability Act of 2014 takes affect. Joe Raedle/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A pazar Villa Magnolia kikiáltási ára 35 millió dollár (10.5 milliárd forint), amivel még Miami luxuskörnyékén, a Bal Harbor Village-en is a legdrágább ingatlannak számít.
Vágólapra másolva!

A kétszintes rezidenciának nyolc hálószobája, 11 fürdője és több mint 12.800 négyzetméternyi lakótere van. Jill Hertzberg, a The Jills Zeder Group részéről elmondta, hogy a borsos ár fő oka - az elképesztő dizájn mellett - a fantasztikus lokáció. A ház Miami Beach északi csücskén épült, az Atlanti-óceán és a Biscayne-öböl között egy exkluzív, zárt lakóövezetben, amely saját rendőrséggel és kikötővel is rendelkezik.

A modern, neoklasszikus stílusú otthon négyzetméterára 2900 dollár (870.000 forint).

A házat teljesen berendezve értékesítik.

Bútorainak nagy részét a Fendi tervezte.

A villához természetesen a saját hajókikötő is elengedhetetlen tartozék.

Az emeletes vízesés segítségével a második emeleti terasz végtelenített medencéjéből egy gombnyomással a Biscayne-öbölre néző medencébe juttatható a víz.

A gardrób valószínűleg a legtöbb hölgy álma. A padlótól a mennyezetig tükrökkel borított, és saját terasza is van.

A fürdő márványpultjába világítást rejtettek, és a panorámája is páratlan.

A moziterem falait fekete alpaka gyapjú szegélyezi. A hangsugárzókat a falakba építették, az egyedi filmplakátok mögé rejtve.

A konyha dizájnja sem hagy kivetnivalót. A felszolgált fogásokat pedig egy olasz gyártmányú 16 fős étkezőasztalnál lehet elfogyasztani.

A hátsó udvarban található 221 négyzetméteres vízfelület mellett felállított napágyak is kényelmesnek tűnnek.

Az étkező asztal felett lógó Marilyn Monroe kép távirányítóval mozgatható annak, aki inkább a szexbomba mögött rejtőző síkképernyős televíziót szeretné nézni a mesébe illő kilátás helyett.