Az Adidas ismert játékkonzol ihlette tornacipőt dob piacra

xbox, xbox360, cipő, sneaker, konzol, adidas, tornacipő, Xbox 20. évforduló
Vágólapra másolva!
A Microsoft idén is stílusosan ünnepli a játékkonzoljának 20. évfordulóját; egy Xbox360 témájú tornacipővel. A termék megvásárolható lesz az USA-ban és Kanadában november 4-től a sportmárka honlapján.
Vágólapra másolva!

A The Verge megírta, hogy a Microsoft az Adidassal együttműködve piacra dobja az Xbox 360 Forum Mid tornacipőt a játékkonzol 20. évfordulójának alkalmából. A sportos lábbeli megjelenésében felidézi a 2005-ben megjelent szerkezetet, hiszen fehér, ezüst és zöld színvilágban pompázik. Mindemellett a tervezők rengeteg finom kis részletet rejtettek el, amelyek a két évtizedes konzol kinézetét elevenítik fel. A cipőt sárga, zöld, piros és kék színű fűzőkkel is meg lehet rendelni (fehéren kívül), amelyeket az Xbox360 kontrollereinek gombjai ihlettek.

A képen az Xbox 360 Forum Mid tornacipő látható Forrás: news.xbox.com

Az Xbox 360 Forum Mid tornacipő november 4-én délelőtt lesz elérhető az USA-ban, illetve Kanadában az Adidas weboldalán. Ezenfelül a két vállalat azt tervezi, hogy egy újabb darabbal fogják megünnepelni a Microsoft sikeres játéksorozatának, a Halo-nak a 20. évfordulóját.