Összeolvad több telekommunikációs szolgáltató, mutatjuk, hogyan érinti ez az ügyfeleket

mese rajzfilm tv tévé nézés
Vágólapra másolva!
A Digi-csoport vállalati működés észszerűsítésének következő lépéseként leányvállalatainak beolvadásáról döntött - áll az erről kiadott sajtóközleményben.
Vágólapra másolva!

A döntésnek megfelelően 2022. december 31-én az Invitel Zrt., az I-TV Zrt. és a Digi Infrastruktúra Kft. egyesül a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft.-vel, amely jogutódként veszi át a megszűnő cégek tevékenységeit. A leányvállalatok beolvadásának célja a vállalatcsoport belső folyamatainak racionalizálása és költségek csökkentése mellett az ügyfélkiszolgálás hatékonyságának javítása.

A társaságok egyesülését követően mindhárom szolgáltató előfizetőinek a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. állítja majd ki a számlákat, azonban ez sem a szolgáltatásokban, sem a számlabefizetésben, sem az ügyfélszolgálat elérhetőségeiben nem jelent majd változást.

Az Invitel és az I-TV Zrt. ügyfelei november hónapban részletes tájékoztatást kapnak majd az összeolvadással kapcsolatos fontosabb tudnivalókról. Az I-TV előfizetők kiszolgálása továbbra is az együttműködő helyi szolgáltatókon keresztül történik.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

„A jelenlegi gazdasági környezetben különösen nagy szerepe van az erőforrások észszerű kezelésének, a Digi célja, hogy a magyar piac hosszú távon is fejlődni képes szereplője maradjon és stabil munkakörnyezetet biztosítson." – mondta Tábori Tamás, a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

Hozzátette:

A Digi 2022 tavaszán kezdte meg működésének stratégiai átalakítását az erőforrások optimalizálása érdekében. A folyamat fontos lépése az idei év második felére tervezett cégegyesítés, és a társaságok beolvadásának lezárása. Az észszerűsítési folyamat támogatja a zavartalan ügyfélkiszolgálást, a magas szintű és kedvező ár-érték arányú szolgáltatások biztosítását.