A hét ingatlana: Magyarbánhegyes és Glatz Ferenc találkozása

Vágólapra másolva!
Magyarbánhegyes településének szépsége mellett egy elképesztően vonzó, 240 millióért kínált, Glatz Ferenc által tervezett ingatlant és birtokot ajánlunk az érdeklődök figyelmébe! Vigyázat, beleszeretős tartalomról van szó! 600 négyzetméteres otthon, gigantikus birtok, klasszikus és modern vonalak: most!
Vágólapra másolva!
A képen az ingatlan belső tere látható Forrás: OTP Ingatlanpont/ ingatlanbazar.hu

"Békés megyében, Magyarbánhegyes és Kunágota között található kúria, - major ELADÓ. Az ingatlan egy jól megközelíthető beton magánút végén található, amely 750 méteres. A Glatz Ferenc által tervezett kúria 1942-ben épült, tégla falazatú, valamint 600 négyzetméter nagyságú. A lakóházként használt épület impozáns terekkel, ugyanakkor praktikus elrendezéssel biztosítja a kényelmet. Szuterén (200 négyzetméter), földszint és egy emeleti részből áll. A tetőszerkezet négy éve lett felújítva, típusa manzárd, alul és felül és cserépfedés a héjazat.

Az öt szobás házhoz tartozik még két előszoba, közlekedő, egy nappali, társalgó, egy mosókonyha, konyha és kamra, két fürdőszoba, ahol helyet kapott kettő vécé is. További mosdó található a lépcső alatt, illetve az emeleten ahova egy hatalmas fából készült lépcsővel lehet eljutni. A ház egy első, illetve két hátsó bejárattal is rendelkezik. Két emeleti szobából ajtó nyílik a fenti teraszra, a harmadik szobát kb. 20 éve építették utólagosan, emellett további szobák kialakítása lehetséges a tetőtérben. A nappali teljeskörű felújításban részesült 2022-ben, továbbá kényelmes társalgó került kialakításra. [...]

A major szépen gondozott, zöldövezeti környezetben fekszik, csendes külterületen.

A fás, füves terület kellemes kikapcsolódást biztosít a lakóknak, s az itt kialakított elzárt, díszkertes 12x6 méteres medence használói számára. Egy körülbelül 2 ezer darabos akácerdő zárja a telek északi és nyugati oldalát, ezzel megadva a privát, elzárt hatást.

Haszonállat tartása is lehetséges, mivel nekik külön kialakított melléképületek találhatóak a területen. Péládul a lovak számára egy 20 férőhelyes istálló. Továbbá a területen található egy 400 négyzetméteres raktárépület, mely felhasználása igen széles körű lehet, ez az épület azonban hideg burkolatos. A szalma, illetve a széna tárolása is megoldható kettő tározóban. Teremgarázs biztosítja kb. 4-5 autó biztonságos elhelyezését (143 négyzetméter). Ehhez az épülethez tartozik még egy nagyobb épületrész, amely mezőgazdasági gépek (228 négyzetméter), munkaeszközök tárolására is megfelelő (57,5 négyzetméter). Itt került kialakításra egy fedett Aréna a lovak téli futtatására (672 négyzetméter). [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!