Fogadjunk, hogy ön is beleszeret ebbe a Boconádon kínált kúriába

ingatlanbazár
ház
kúria
ingatlan
A képen a kúria jellegű családi ház
Vágólapra másolva!
A 205 négyzetméteres alapterületű, erdővel körülölelt, kúria jellegű ingatlan fotói igazán elbűvölőek. Új élet és/vagy vállalkozás a Heves megyei Boconádon: jöhet?
Vágólapra másolva!
A képen a kúria jellegű családi ház Forrás: ingatlanbazar.hu

"Budapesttől 100 kilométerre, 1200 négyzetméteres telken, kúria jellegű családi ház eladó, melyet erdő vesz körbe. A ház 205 négyzetméter hasznos alap területtel rendelkezik. Exkluzív, természetes alapanyagokból készült a 2020-2021-es évben. Ez az ingatlan egy életcél, egy állomás, a tulajdonos életének egy része benne van. A leendő tulajdonos újszerű állapotban veheti birtokba, mivel a minőség fenntartására fokozottan ügyelnek. Az exkluzív alapanyagok nagy része gondosan válogatott, egyedileg összeépített, úgy a kemencés mester által készített külső kemence, mint a lábazathoz használt kövek. Megfelelő szakemberek dolgoztak a ház egyedi hangulatán.

A ház részei: nyári konyha - nagy amerikai konyhás nappali, fürdővel -, főépület - konyha, két fürdő, 3 szoba, épített terasz -, melléképület - kamra és finn szauna. Kialakításra került a teraszon a jakuzzi használatához minden, a leendő tulajdonosnak már csak a legmegfelelőbbet kell kiválasztania.

Műszaki: tető fedése antikolt hódfarkú cserép, fürdőszobában márvány burkolat, burkolatok nagy része kerámia mester által készített, borovi fa nyílászárók, egyedi kovácsoltvas zsulagáter beépítésével, beépített AEG gépek a konyhában, fürdőben Indesit mosógép. Az áramhálózat 3x25 amper és éjszakai áram a melegvízhez. 4 darab klíma és H tarifa biztosítja az alacsony rezsi költséget, valamint az elektromos padlófűtés is rásegíthet a téli hónapokon. A fürdőszobában törölközőszárító felszerelve.

Extrák: elektromos kapu, öntöző rendszer, fúrt kút, kamerarendszer, több száz különböző dísznövény A környék: számos horgásztó, Kasper lovarda, Tisza-tó 20 perc, Eger történelmi belvárosa 25 perc. A környéken szálláshely nemigen található, így akár családiházon felül, egy exkluzív szálláshelyként is kialakítható. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!