Janet Jackson csalódott: csupán az eredeti árának négyszereséért kelt el a New York-i luxuslakása

Dr. Life, Janet Jackson
US singer Janet Jackson poses as she arrives to attend the 2012 amfAR's Cinema Against Aids on May 24, 2012 in Antibes, southeastern France. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / AFP / ALBERTO PIZZOLI
Vágólapra másolva!
Janet Jackson saját elmondása szerint jócskán áron alul kelt el manhattani álomlakása, amely csupán néhány hónapig volt a piacon - írja a The Richest. 
Vágólapra másolva!

A Mansion Global nemzetközi, luxusingatlanokkal foglalkozó hirdetési oldal szerint

a popsztár több mint 100 ezer dollártól esett el az eladás során.

A lakást ugyanis eredetileg 8,995 millió dollárért hirdette meg áprilisban, amit végül a Nanyang Real Estate Holding 8,8 millió dollárért vett meg.

Az énekesnő még 1998-ban vásárolta meg az így 24 évig az otthonának számító lakást 2,8 millió dollárért.

Az álomlakás tehát végül mintegy négyszeres áron cserélt tulajdonost.

A luxustársasház 34. emeletén található apartman 194.5 négyzetméteres lakótérű, ahol három hálószoba, 3.5 fürdőszoba, egy csúcstechnológiás edzőterem, úszómedence, és spa mellett egy takarítást is magában foglaló non-stop szobaszervíz is rendelkezésre áll. Az igazán pazar otthonból lélegzetelállító a kilátás a manhattan-i Central Park-ra.

Janet Jackson nem árulta el az eladás okát, de azt igen, hogy mennyi örömet adott neki a lakás az évek során.

"Valahányszor beléptem ebbe a lakásba, mindig magával ragadott a New York varázsát és pezsgését tökéletesen tükröző panoráma" - fogalmazott.

A képen Janet Jackson Forrás: Alberto Pizzoli / AFP

Az énekesnő az eladás után nem maradt fedél nélkül, hiszen számos ingatlannal rendelkezik az Egyesült Államokban, például Nevadában és Kaliforniában is, ezek közül kiemelkedő a 412 négyzetméteres háza Las Vegas közelében. Az ingatlant 2002-ben vásárolta 520 ezer dollárért. Miután különvált volt férjétől, a katari üzletember Wissam Al Mana-tól, Jackson 2019-ben fiával Londonba költözött.