Janet Jackson saját elmondása szerint jócskán áron alul kelt el manhattani álomlakása, amely csupán néhány hónapig volt a piacon - írja a The Richest

A Mansion Global nemzetközi, luxusingatlanokkal foglalkozó hirdetési oldal szerint a popsztár több mint 100 ezer dollártól esett el az eladás során. A lakást ugyanis eredetileg 8,995 millió dollárért hirdette meg áprilisban, amit végül a Nanyang Real Estate Holding 8,8 millió dollárért vett meg. 

Az énekesnő még 1998-ban vásárolta meg az így 24 évig az otthonának számító lakást 2,8 millió dollárért. Az álomlakás tehát végül mintegy négyszeres áron cserélt tulajdonost. 

A luxustársasház 34. emeletén található apartman 194.5 négyzetméteres lakótérű, ahol három hálószoba, 3.5 fürdőszoba, egy csúcstechnológiás edzőterem, úszómedence, és spa mellett egy takarítást is magában foglaló non-stop szobaszervíz is rendelkezésre áll. Az igazán pazar otthonból lélegzetelállító a kilátás a manhattan-i Central Park-ra. 

Janet Jackson nem árulta el az eladás okát, de azt igen, hogy mennyi örömet adott neki a lakás az évek során.

"Valahányszor beléptem ebbe a lakásba, mindig magával ragadott a New York varázsát és pezsgését tökéletesen tükröző panoráma" - fogalmazott.

A képen Janet JacksonForrás: Alberto Pizzoli / AFP

Az énekesnő az eladás után nem maradt fedél nélkül, hiszen számos ingatlannal rendelkezik az Egyesült Államokban, például Nevadában és Kaliforniában is, ezek közül kiemelkedő a 412 négyzetméteres háza Las Vegas közelében. Az ingatlant 2002-ben vásárolta 520 ezer dollárért. Miután különvált volt férjétől, a katari üzletember Wissam Al Mana-tól, Jackson 2019-ben fiával Londonba költözött.