Újabb nagy üzletbe vágott bele Kim Kardashian

MET gála 2022 Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Elindította saját befektetési vállalatát Kim Kardashian. A SKYY Partners névre hallgató cég elsősorban a médiára fókuszálna. Kardashian munkáját egy rutinos befektetési szakember segíti majd.
Vágólapra másolva!

Beindította saját magántőke befektetési cégét Kim Kardashian. A valóságshow-sztár társalapítója és társ ügyvezető partnere lett a SKKY Partners nevű magántőke-társaságnak.

A napi munkát azonban nem Kardashian fogja irányítani, hanem Jay Sammons, a Carlyle Group befektetési vállalat korábbi partnere

– írja a BBC. A cégben partner még Kardashian édesanyja, Kris Jenner is.

Kim Kardashian a Twitteren közölte, egy „új generációs" fogyasztói- és média-befektetési vállalatot akarnak építeni. Sammons egyébként épp ezért a területért felelt a korábbi munkahelyén. A szakembernek előzőleg olyan ügyfelei voltak, mint a Vogue International vagy a McDonald's China.

A Forbes adatai szerint Kim Kardashian összvagyona 1,8 milliárd dollár. A híresség különböző vállalkozásai között található a 2019-ben elindított alakformáló márka (Skims),

melynek értékét januárban 3,2 milliárd dollárra becsülték.

Az év elején pedig a sztár egy bőrápoló márkát is elindított, SKKN BY KIM néven.

A 41 éves Kardashian azonban nem az első híresség, aki hasonló befektetési céget alapított. Korábban Gwyneth Paltrow, Leonardo DiCaprio, valamint Ashton Kutcher és létrehozott ilyen vállalkozást.