Adam Sandler újabb házat vásárolt

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Hustle' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Westwood Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2022 Photography Image Photograph People Wor
American comedian Adam Sandler arrives at the Los Angeles Premiere Of Netflix's 'Hustle' held at the Regency Village Theatre on June 1, 2022 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az évek során Adam Sandler dollármilliókat költött arra, hogy ingatlanokat vásároljon magának olyan helyeken, mint Florida, Massachusetts vagy Dél-Kalifornia. A népszerű színész most egy új házzal bővítette a portfólióját.
Vágólapra másolva!

Adam Sandler új ingatlannal bővítette a gyűjteményét. Az 56 éves színész ugyanis 4,1 millió dollárt (kb. 1,8 milliárd forint) költött egy hagyományos „ranch" stílusú házra Los Angeles Pacific Palisades negyedében – írja a Dirt.com.

Az újonnan szerzett ingatlannal Sandlernek csak Los Angeles környékén jóval több mint 40 millió dollár értékű ingatlanportfóliója van. Feleségével birtokolnak egy lakást a Nyugat-Hollywood melletti Sierra Towers nevű luxusépületben, van egy házuk Brentwoodban és Calabasasban, valamint egy óceánparti malibui nyaralójuk is.

A fő lakóhelyük azonban továbbra is egy hatalmas birtok Pacific Palisadesben, amely korábban Goldie Hawn és Kurt Russell tulajdona volt.

Sandler legújabb szerzeménye egy három hálószobás, két fürdőszobás ház, melyet még az 1940-es évek végén építettek. Az azóta átalakított ingatlan új konyhát és fürdőszobát kapott. A hivatalos leírás szerint az azonnal költözhető, kétszintes ház 706 négyzetméteres és pincével is rendelkezik.

A ház egy eldugott zsákutcában, egy saroktelken fekszik, és egy valamivel több mint 1000 négyzetméteres telken terül el.