Halottakkal körülvett házban lakik egy brit férfi, és nem is akar költözni

Szellemet videóztak egy temetőben szellem erdő
Vágólapra másolva!
Az öbölháborús veterán és egykori sírásó, Marc Cox 23 éve él magányosan a birminghami temetőben, és esze ágában sincs onnan elköltözni.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves férfi a sajtó érdeklődésére elmondta, hogy szereti a koporsókkal körülvett, elszigetelt és magányos életét a birminghami Witton temetőben.

Cox szerint a halottak közelsége megnyugtatja,

arra a kérdésre pedig, hogy miként tud ott élni, ezt a választ adta: "A kérdést sem értem, hiszen előbb-utóbb úgyis mindenki itt köt ki."

A férfi, aki számos háborúban harcolt korábban, azt nyilatkozta, hogy több félnivaló van az élőktől, mint a holtaktól.

A veteránnak volt már szerencséje kísértetekhez is, például egy hosszú fekete hajú, szürke ruhás fiatal lány szelleméhez, aki állítólag az ablakon keresztül bámulja őt.

Az elvált férfi többször látott már egy másik kísértetet is, akit Amy-nek hív, és aki szerinte az őrangyala ebben a rémisztő környezetben.

A hátborzongató életkörülmények tökéletes helyszínt biztosítottak Cox családjának ahhoz, hogy a temetőben szórakozva lemásolhassák az Addams család életének bizonyos mozzanatait.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"Amikor a gyerekeim kicsik voltak, mindig arra kértek, hogy játsszam el velük az Addams Family filmek jeleneteit a temetőben - imádták."

Halloweenkor azonban a gyerekek nem mernek a temetőbe menni, így bátor családfőként ő gyűjti be az elrejtett cukorkákat.

Forrás: Mirror