Lehullt a lepel a módszerről, hogyan lehetünk milliomosok a lottóval. Egy 61 éves ausztrál férfi, David Walsh, aki egy dúsgazdag baráti társasággal együtt lottózik, most elárulta a nagy titkot. A férfi csaknem 16 milliárdot nyert eddig sajátos módszerével.

Ők évente átszámolva 2400 milliárd forintot tesznek fel különböző játékokra. Az év elején forintra átszámolva 2,8 milliárdért vásároltak egymillió darab lottószelvényt, amivel óriási nyereményre tettek szert. De olyan is előfordult már, hogy Walsh egy karácsony este nyert egy japán lóversenyen, átszámolva 16,8 milliárd forintot - írja a The Sun nyomán a Borsonline.hu.

Egy Tasmániában megrendezett pénzügyi konferencián befektetőknek árulta el a stratégiáját. A férfi a sikerét egyetlen dolognak köszönheti. Mutatjuk, minek:

a szerencsének.

David Walsh elárulta, minek köszönheti a szerencsejátékokon elért hatalmas nyereményeketForrás: YouTube

"A szerencsétlen szerencse a szerencsétlenek szerencséje. Rendkívül nehéz olyan rendszert vagy stratégiát találni, amely stabil és hosszú ideig működik. Ha például van egy stratégiád, ami 20 éve működik, az nem a szakértelem eredménye. Szerencsével szerzed meg a működő rendszert, aztán ha egyszer működött, akkor elképzelhető, hogy továbbra is működni fog" - avatott be titkaiba David Walsh. A lottómániás férfi figyelmeztette a hallgatóságát: szerencsejátékosként a kudarc sokkal valószínűbb, mint a siker, mivel tízből körülbelül kilenc ember elszegényedik és tönkremegy.

Tájékoztatás
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!