Munka közben lelőttek egy postást Amerikában

Lövöldözés az Egyesült Államokban, Smithsburg, 2022. június 10. Columbia Machine vállalat fröccsöntőüzem,  3 dead in shooting in US state of Maryland Maryland,shooting,Smithsburg Horizontal
MARYLAND, USA - JUNE 09: Three people were killed and multiple wounded, including a police officer, during a “mass shooting� at a factory in Maryland on June 9, 2022, in Smithsburg Maryland.Three people are dead and three others are injured including the suspect and a Maryland State Police trooper after a mass shooting at a manufacturing company north of Smithsburg Maryland. Yasin Ozturk / Anadolu Agency (Photo by Yasin Ozturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy postai alkalmazottat munka közben lőttek le egy amerikai városban, Milwaukee-ben. A rendőrség a helyieket arra kéri, hogy jelentkezzenek, amennyiben információval rendelkeznek a lövöldözéssel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Több mint 18 évig dolgozott az amerikai Postal Service-nél az a férfi, akit pénteken munka közben lelőttek.

A 44 éves postás belehalt sérüléseibe.

A virrasztásra egy nappal később került sor, ahol a barátai, a családtagjai és a munkatársai is tisztelegtek előtte - írja a People.

A rendőrség egyelőre nem azonosította a gyanúsítottat, azonban egy biztonsági kamera felvételén látható, ahogy valaki a lövöldözés után egy szürke autóhoz fut.

Így a hatóságok közleményükben arra kérik a helyieket, hogy keressenek egy ezüstszínű, sötétített ablakú Audi Q5 terepjárót, amibe az elkövető beszállhatott. Emellett az Egyesült Államok Postai Ellenőrzési Szolgálata (USPIS) 50 ezer dolláros jutalmat ajánl fel annak, aki olyan információt közöl a rendőrséggel, ami a gyanúsított letartóztatásához vezethet.