Halott férjét látta meg egy étterem reklámvideójában egy nő

Spice Cottage étterem
A Spice Cottage étterem
Vágólapra másolva!
Egy brit özvegasszony határozottan állítja, hogy 2014-ben meghalt férje szerepel a sussexi Westbourne-ben található Spice Cottage étterem promóciós videójában - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Lucy Watson az étterem Facebook oldalán fedezte fel azt a promóciós videót, amelyen állítása szerint halott férje is látható. A videó alatt az asszony emiatt kérdezett rá arra, hogy mikor forgatták le a reklámot:

Bodrul Islam, az étterem egyik menedzsere válaszolt a nő kérdésére:

"Én kezelem az étterem közösségimédia-felületeit, így a szóban forgó reklámfelvételt is én tettem ki erre az oldalra. Méghozzá abból a célból, hogy bemutassuk a Spice Cottage megújult dizájnját, a belső felújítás eredményeit és az új fából készült asztalokat. A munkálatok 2023 január elején fejeződtek be, így a felvételek is ekkor készültek.

Ezt megelőzően az összes asztalunkon fehér és piros terítők voltak, ez is bizonyíthatja, hogy nem forgathattunk korábban. Ez egy nagyon szokatlan helyzet, és reméljük, hogy ez tisztázza a félreértéseket."

Lucy Watson szerint az ablaknak háttal ülő szemüveges férfi lehet a férje:

A menedzser szavai szerint tehát a rövidfilm felvétele az asszony hozzászólása előtti héten készült.

A nő ennek ellenére azt állítja, hogy abban a pillanatban felismerte férjét, Harryt, amikor meglátta a videót:

A háromgyermekes apa és férj, Harry Doherty díjakat nyert újságíró volt, aki az észak-írországi zavargásokról is tudósított, majd pályát váltott, és zenei újságíróként dolgozott tovább. 2014-ben halt meg egy kórházban, miközben májátültetésre várt.

A Spice Cottage étterem Forrás: Facebook

A furcsa eset kapcsán sokak vad elméleteket találtak ki arról, hogyan történhetett mindez. Több közösségi média felhasználó azt mondta, hogy szerintük ez egy promóciós átverés volt, amivel az étterem iránti érdeklődést akarták felkelteni.

Többen paranormális tevékenységet vélnek a bizarr eset mögött.

Egy másik hozzászóló, Bailey Gibbons azonban határozott állításaival akár a megoldást is adhatta a rejtélyre: "Lucy Watson a nagynéném. Paranoid skizofréniát diagnosztizáltak nála, és emiatt rögeszméje, hogy a férje még mindig él. Néhányan Loony Lucy-nak hívják, de ez nem vicces és sértő a családunkra nézve. Egyébként a felvételen nem a férje látható!"