A valaha volt legnagyobb megoldatlan rejtélyek

Atlantis
Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy a tudomány hatalmasat fejlődött az évszázadok során, még mindig akadnak a Földön olyan rejtélyek, amelyekre a tudósok nem találnak logikus magyarázatot.
Vágólapra másolva!

A következő összeállításban ezen titokzatos események, leletek, és lények történeteiből válogattunk:

A Zodiákus gyilkos:

Az 1960-as és 1970-es években a San Francisco-öböl környékén sorozatban ölt egy bűnöző, akit csak Zodiákus gyilkosként azonosítottak a rendőrségnek és a sajtónak küldött elképesztő levelei miatt.

Bár a négy levél közül az egyiket, több mint 50 év után végre sikerült megfejteni, ám ez sem vitte közelebb a rendőrséget a sorozatgyilkos bűnöző kilétének felfedéséhez.

A Jeti:

A Jeti a Himalája állítólagos lakója, Big Foot (Nagylábú) az Egyesült Álamokban rejtőzködhet, míg a Sasquatch néven ismert lény a híresztelések szerint Kanada havas hegyvidékein él.

A szemtanúk elbeszélése szerint mindhárom valamilyen, hatalmas majomszerű lény lehet, de a rengeteg beszámoló ellenére még mindig nem sikerült a titokzatos állatot azonosítani, így az sem kizárt, hogy az csupán a képzelet szülötte.

A Bermuda-háromszög:

vagy az Ördög-háromszögeként is ismert legendás óceáni kiterjedés Miami, Bermuda és Puerto Rico pontjai között található. A pilóták gyakran mondják, hogy a műszereik összeomlanak a térségben, és számos hajó is odaveszett már az ottani vizekben.

Rengeteg magyarázat elterjedt a gázbuborékoktól az idegenekig, azonban egyelőre senki sem tudja biztosan, hogy mi áll a furcsa jelenségek mögött.

A rejtélyek folytatódnak, lapozzon!