Csokoládéval töltött tyúktojás is van az idei húsvét különleges csokitojásai között

FOOD EGG sweets CHOCOLATE greediness COMMEMORATION EASTER price RELIGION CHRISTIAN RELIGION CATHOLIC selling SHOP STORE Edibles Edible Nourishment Consuming Alimentary Aliment Feed Food products Nutritional Nutrition Food and diet Eat Nutriture Feeding Eg
Egyes brit üzletek polcain már karácsony után megjelentek a húsvéti csokitojások (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nincs az a gazdaságilag nehéz időszak, bizonytalanság, ami a vállalatok és a vásárlók figyelmét hosszabb távra elvonná a prémium, illetve a luxust képviselő termékekről. 2023 húsvétjára a az élelmiszeripari gyártók – nagyvállalatok és kisebb gasztroműhelyek, illetve elismert csokoládéművesek egyaránt – az előállítási költségek emelkedése és a fogyasztás mérséklődése ellenére, ugyanúgy előrukkoltak különleges minőségű és kivitelű (illetve ezeknek megfelelő árú) húsvéti csokoládétojásokkal, ahogy teszik ezt nyugalmasabb években. Ezekből a termékekből válogattunk.
Vágólapra másolva!

A Forbes, a Mirror, az Amazon online kereskedőóriás, és néhány más forrás felhasználásával különleges húsvéti csokoládétojásokat mutatunk be. Ezek egyébként számos európai ország kiskereskedelmében, hétköznapi bolti forgalmazásban vagy webáruházakban kapható termékek, elsősorban Belgium, az Egyesült Királyág, és Franciaország üzleteiben széles a kínálatuk. Vagyis nem teljesen egyedi, rendelésre készített exkluzív finomságokról lesz szó a következőkben, hanem szélesebb vásárlói kör számára is elérhető édességekről. Válogatásunk ugyanakkor önkényes, mert a gyártók idén sem voltak híján az ötleteknek:

sokféle, csodálatos megjelenésű, és minden bizonnyal magas élvezeti értékkel bíró, prémium minőségű édességet küldtek a boltokba a hagyományos termékvonalak tételei mellett.

A következő összeállítás sorrendjében nincs semmilyen rendezőelv, mivel a bemutatott tételek nem csak kiszerelésükben, hanem jellegükben, összetevőikben is eltérnek. De az közös bennük, hogy már a megjelenésükkel ünnepi hangulatot árasztanak, ízük pedig minden bizonnyal még pompásabb.

Fehér csokiból készült tojás trüffelekkel

A Lindt édesipari óriás Lindor márkájú, fehércsokoládéval készült édessége önmagában is figyelemreméltó, amellett, hogy felvezető a komolyabb tételekhez a húsvéti csoki tojás kategóriában. Az ismertető szerint, a cég említett márkájához hűen, az Olaszországban előkészített fehér csokoládé különösen krémes állagú, a trüffelek pedig a szokásosan magas gyártói minőséget képviselik kísérőként. A 260 grammos termék nagyjából 6.000 Forintnak megfelelő összegért kapható, már ha egyáltalán marad még belőle húsvét után.

Lapozzon a további különleges csokitojásokért!