Kiderült, hogy mi lapult a Millenárison kiállított óriási jégkockában

pezsgő
Vágólapra másolva!
A Törley Ice megjelenését különleges gerillakampány erősítette. Egy rejtélyes és hatalmas, négytonnás jégkocka jelent meg egy hete a Millenáris Széllkapu Parkban, amiről az Origo is beszámolt. Az olvadó műalkotás mélyén egy 80 centiméter magas Törley Ice palack lapult. Ezzel fény derült az idei nyár egyik legnagyobb rejtélyére is. Az installáció igen figyelemfelkeltő volt, több mint 10.000 ember kattintott az élő streamre, a közösségi médiában pedig több mint egymillió felhasználó látta a jégkockát.
Vágólapra másolva!

Trendi alkoholos frissítővel debütál idén nyáron a Törley Pezsgőpincészet. A tavaly fennállásának 140. évét ünneplő vállalat Magyarországon elsőként jelenik meg olyan pezsgővel, amelynek illata és zamata kifejezetten jégre töltve teljesedik ki. A termékbevezetést nem mindennapi gerillakampány erősíti, legújabb italuk mása egy négytonnás jégkockában bújt meg.

Gáborecz István szobrász kifaragja a palackot a hatalmas jégkockából Forrás: Törley

A Törley Ice új trendet teremthet hazánkban

Itthon még újdonságnak számít, nemzetközi szinten viszont már sikertörténet a jégre töltött pezsgő, amely szinte kifordította a sarkából a globális piacot. Az izgalmas, és néhány éve még elképzelhetetlennek tartott trend térhódítására reagálva a Törley Magyarországon elsőként jelenik meg Törley Ice néven olyan itallal, ami az új irányvonal igényeinek felel meg.

Az olvadó műalkotás mélyén egy 80 centiméter magas Törley Ice palack lapult Forrás: Törley

– hangsúlyozta Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója.

A Törley Ice ízéből és zamatosságából akkor sem veszít, ha a jégkockák olvadni kezdenek, mivel több buborékot tartalmaz, mint más pezsgők. Valódi frissessége, gyümölcsössége, illat- és zamatanyagai kifejezetten jégre töltve teljesednek ki. Alapját speciális cuvée adja, a játékos és üde ízek megőrzése érdekében rövid ideig tartályban erjesztik.

A Törley különlegessége küllemében is újszerű: a hófehér palackról hologramos fólia köszön vissza, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. Ez az exkluzív megjelenés egyedülállónak mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

A jég nem ront a pezsgő minőségén, sőt Forrás: Törley

A pezsgő, amelyet elsősorban nem pezsgőként fogyasztunk

Az új pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. A Törley Ice berobbanásával hazánkban is megváltozhatnak a klasszikus pezsgőfogyasztási szokások.

– mondta el Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője a kóstoltatással egybekötött sajtótájékoztatón.