Eladó Az ördög Pradát visel ikonikus háza

Az ördög Pradát visel Anne Hathaway, Meryl Streep
Vágólapra másolva!
Újabb különleges ingatlannak örülhetnek azok a filmrajongók, akik szeretnének lecsapni egy ikonikus "mozis házra". Bárki megveheti ugyanis azt az épületet, amelyben Meryl Streep karaktere lakott Az ördög Pradát visel című filmben.
Vágólapra másolva!

Nemrég 27,5 millió dollárért (kb. 9,4 milliárd forint) került piacra az a ház, amelyben Meryl Streep karaktere (Miranda Priestley) lakott Az ördög Pradát visel című filmben – írja a Dirt.com.

Az eredetileg 1907-ben épült házat csaknem egy évtizede vásárolta meg egy fedezeti alap vezetője és felesége, akkor mindössze 8,8 millió dollárért, majd 2005-ben személyre szabottan felújították. A ház ezt követően szerepelt a 2006-ban bemutatott filmben.

Az 1115 négyzetméter lakóterületű New York-i ingatlanban hét hálószoba és tíz fürdőszoba található. Az ötemeletes épület szintjei között egy látványos csigalépcsőn vagy lifttel lehet közlekedni. Emellett tartozik hozzá egy pince (rekreációs szobával), valamint egy tetőterasz, ahol egy pezsgőfürdő is található.

Az épület egyik legkülönlegesebb szobája egy galéria, ahol egy márvány kandallót és egy látványos csillárt helyeztek el. Hasonlóan látványos a fő hálószoba, amely klasszikus erkéllyel, kandallóval és egy különálló luxus fürdőszobával rendelkezik.

Cikkünk kiemelt képén jelenet a filmből.