Kevin Costner újra egyedülálló, és pénz nélkül sem maradt

Kevin Costner, Christine Baumgartner and their children
Kevin Costner, Christine Baumgartner és gyermekeik
Vágólapra másolva!
Hónapokon át húzódó jogi csatározás után lezárult Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner válása. Bár nem minden részlet vált ismertté arról, de úgy tűnik, a feleknek végül sikerült megállapodniuk minden feltételről, így a tekintélyes vagyon megosztásáról is.
Vágólapra másolva!

Lezárult a 68 éves Kevin Costner és 49 éves felesége, Christine Baumgartner hosszúra nyúlt válása. A teljes és kapcsolatukat lezáró megállapodásnak eddig az volt az akadálya, hogy az asszony a házassági szerződésben foglaltaknál több pénzt kért tartásdíjként, és arra hivatkozott a bíróságon, hogy három közös gyerekük ugyanúgy megérdemli a luxuséletmódot nála, mint ahogy az az édesapjuknál lenni szokott - idézi fel a Blikk.

A DailyMail információi szerint ugyanakkor Baumgartner egy háromoldalas szerződést írt alá, amely szerint az egykori feleségnek több mint 1 millió dollárt, illetve az ügyvédi költségeket is ki kell fizetnie a színésznek, ha megtámadja a leírtakat. A szerződés tartalmának egésze ismeretlen, annyi viszont biztos, hogy az asszony korábbi kérvényét nem fogadta el a bíróság, amelyben azt igényelte, hogy volt férje fizesse az ügyvédi költségeket. A lap szerint az exfeleség így is több pénzt kap majd Costnertől, mint amennyiről a házassági szerződésben megállapodtak.

S hogy pontosan mennyit?

Ez az az információ, melynek megismerésére még várni kell, már ha egyáltalán bármikor is kiderül, hogyan osztották fel vagyonukat.

Kevin Costner, felesége Christine Baumgartner és gyermekeik egy 2019-es felvételen Forrás: FilmMagic/2019 FilmMagic/Michael Tran

A negyven évnyi hollywoodi karrierrel bíró Costner vagyona a mérvadónak tekinthető Celebrity Net Worth közlése szerint 250 millió dollár, csakhogy a most lezárult válóperes eljárásban Costner ügyvédei

a vagyonmegosztás kapcsán ennél lényegesen magasabb összegről, 400 millió dollárról beszéltek, aminek egy része persze vélhetően nem készpénz, hanem különböző befektetésekben jelenik meg.

Egyelőre annyi bizonyos, hogy Baumgartner több mint 400 ezer dollárt kap a költségek kifizetésére. Costner és Baumgartner közös nyilatkozatot juttatott el a DailyMailnek, amelyben azt írták, békésen megegyeztek a válási eljárásukkal kapcsolatos valamennyi kérdésben.

A felek magánéletére közelebbről rálátó források szerint jelenleg egyikőjüknek sincs új kapcsolata, és a válás körüli teendők, valamint a gyerekek ügyeinek elrendezése miatt egyelőre sem Costner, sem Baumgartner nem keres új ismeretséget.