Erről a luxusbirtokról kellett elköltöznie Kevin Costner feleségének

Kevin Costner, Christine Baumgartner
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo megírta, Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner válása lezárult, a feleknek sikerült minden kérdésről megállapodniuk. A hollywoodi sztár Costner általában nem enged bepillantást otthonába, de a válás híre ingatlanbirodalmára irányította figyelmet.
Vágólapra másolva!

Nem meglepő módon a több száz millió dolláros vagyonnal rendelkező Kevin Costner számos értékes ingatlannal rendelkezik Amerikában. Ezek közül a legfontosabbnak, leginkább exkluzív ingatlannak a sztár és családja eddigi elsődleges otthonának számító kaliforniai, Santa Barbarában található birtok számít.

A források szerint, amikor Costner és Baumgartner véglegesen elhidegültek egymástól, az asszony egy ideig még a birtokon lakott, egy személyzeti épületben. Később azonban azt is el kellett hagynia, és most a hírek szerint egy 40.000 dollárért bérelt lakásban él.

De milyen az az ingatlanegyüttes, mely a becslések szerint 145 millió dollárt ér?

Hatalmas, és minden igényt kielégítő luxussal felszerelt.

A tengerparton fekvő birtokhoz saját magánstrand is tartozik. Az épületegyüttesben hálószobák, több nappali, és kiszolgáló egységek találhatók.

A birtok közel van Costner másik kalifornai ingatlanához, amelyen még egy baseball pályát is kialakított a sport iránti szenvedélye miatt.

Az épületek belső tereiről ugyanakkor nem állnak rendelkezésre képek, mert Costner és Baumgartner a lehetőségek szerint óvták magánéletüket három közös gyermekük védelme érdekében.