Erre senki sem gondolt - Meghan Markle teljesen új útra léphet

Horizontal CONCERT ON STAGE HEADSHOT ROYAL FAMILY
Duchess of Sussex Meghan Markle speaks during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghan Markle állítólag meglepő és drasztikus karrierváltást fontolgat - amivel évi 143 ezer fontot (64 millió forintot) kereshet.
Vágólapra másolva!

A Sussex-i hercegi pár azon dolgozik, hogy a királyi udvartól távol, önállóan is megállja helyét, és A-listás személyiséggé válhassanak az Egyesült Államokban is, mióta 2020-ban lemondtak uralkodói feladataikról és átköltöztek az óceán másik oldalára. Azóta a pár az Archewell márkáján keresztül jövedelmező médiaszerződéseket kötött, és számos Netflix-sorozatot jegyez, Markle pedig saját Spotify-podcastot is indított.

Mégis sokakat megdöbbentett a hír, miszerint mindezek mellett a volt sorozatsztár

Markle újabban a politika felé kacsintgat, és állítólag a nemrég meghalt Dianne Feinstein kaliforniai szenátor posztját venné át.

Egy a kaliforniai kormányzóhoz álló adományozó a Mail on Sunday című lapnak sejtelmesen ezt nyilatkozta: "történtek már őrültebb dolgok is a politikában", és azt is megjegyezte, hogy a hercegnét komoly esélyesnek tartja.

Meghan Markle Sussex-i hercegné Forrás: AFP/Angela Weiss

Nem ez az első alkalom, hogy az egykori királyi családtag a politika iránti érdeklődésének is hangot ad. 2020 szeptemberében egy bennfentes a Vanity Fairnek elkotyogta, hogy Markle azért is ragaszkodott annyira az amerikai állampolgárság megszerzéséhez, mert szerette volna kipróbálni magát politikusként.

Ha sikerrel jár a hercegné törekvése, azzal évi 143.000 fontot tehetne pluszban a családi kasszába. A legmegdöbbentőbb, hogy ismerve Markle fényűző életmódját, ez az összeg valószínűleg csak arra lenne elég, hogy az egyik testőrcsapatukat kifizethesse.

Forrás: Daily Star