Ez Magyarország szexfővárosa - a helyiek nagyon meglepődtek, mennyire perverz helyen élnek

erotika illusztráció
Vágólapra másolva!
A szexrandi.hu társkereső oldal évről-évre összesíti, hogy hányan keresnek rá felnőttfilmes tartalmakra az interneten, és ezek alapján megállapítják, hogy melyik település Magyarország szexfővárosa.
Vágólapra másolva!

Az idén kiadott ranglista szerint

az Alföld szívében található, nagyjából 4.700 lakosú Kondoros lett a győztes, vagyis az ottaniak égtek leginkább erotika-lázban tavaly nyár óta.

Kondoros egy Békés vármegyében található városka, ami már régóta büszkén viseli a "legendák földje" jelzőt - írja a Promotions.hu. Története egészen a 13. századig nyúlik vissza, históriája tele van misztikummal, csodával, és legendával. A ma ismert települést 1875-ben alapították.

Az ott található híres csárda 1740 körül épült - akkoriban vendégfogadó postaállomás volt. Csárdaként 1784 óta várja a vendégeit; ide kapcsolódik Rózsa Sándor legendája, de járt itt Arany János és Erkel Ferenc is.

Az egyik helyi étterem felszolgálója igen meglepődött, mikor a Blikk közölte vele, hogy Kondoros lett az év szexfővárosa:

„Nem gondoltam volna, hogy ez egy perverz város! Rengeteg szórakozási és sportolási lehetőség van itt, de ezek szerint a helyiek szívesen múlatják otthon is az időt! Jó poén, bár örültem volna, ha nem emiatt kerülünk fel a térképre".

A szexrandi.hu által készített pikáns rangsor első tíz helyezettje a következő:

  1. Kondoros – Békés vármegye
  2. Gávavencsellő – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  3. Demecser – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  4. Sárrétudvari – Hajdú-Bihar vármegye
  5. Egyek – Hajdú-Bihar vármegye
  6. Nyírcsaholy – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  7. Lepsény – Fejér vármegye
  8. Mánd – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  9. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  10. Hajdúdorog – Hajdú-Bihar vármegye