Mutatjuk a legkülönlegesebb idei adventi naptárakat!

Ezek kerüljenek idén az adventi naptárba - Cuki meglepetések
Vágólapra másolva!
A karácsonyi előtti utolsó napokban, hetekben szinte lehetetlen kivárni, hogy mi kerül a fa alá, kitől milyen ajándékot kapunk. Ezt persze az édességgyártók is jól tudják, ezért már évtizedekkel ezelőtt kitaláltak egy naptárat, amely december elsejétől szentestéig minden napra tartogat egy-egy kis apróságot. Ma már több olyan naptár is van, amelyben nem csokoládé van, és nem is olyan pici. A készítők évről-évre egyre kreatívabbak. Mutatjuk az idei év legjobb adventi naptárait szerte a világból.
Vágólapra másolva!

Gumicukor minden mennyiségben

Az első naptár, amit mutatunk, nem csupán egy egyszerű naptár, hanem kézügyességet is igénylő feladvány egyben. A gyerekek számára kihívást jelentő feladat egy kartonból készült karácsonyfa és több mini dobozka elkészítése, amibe a különféle gumicukorkákat lehet rejteni.

Csokis pattogatott kukorica

Ennek a naptárnak minden egyes ablaka csokis popcorn dobozkákat rejt. A 24-i ablak alatt pedig egy nagyobb meglepetés van.

Fortnum & Mason dőzsölő adventi naptár

A Fortnum & Mason egy 18. századi áruház, amely különleges élelmiszerboltjairól, többek között teákról és előkelő tartósított élelmiszerekről ismert. A cég idei adventi naptárjának dizájnja is eredeti, sok különböző méretű ablakai vannak, és tele van egyedi és luxus meglepetésekkel. Vannak közte lekvárok, kekszek, teák és a miniatűr alkoholos válogatás is.

Lekvárbusz

Ennek a különleges naptárnak a készítői a reggelire, mint az egyik legfontosabb étkezésre helyezték a hangsúlyt. A "lekvárbusznak" különleges dizájnja van, és nyolc különböző lekvárt, és két dzsemet tartalmaz.

Mézeskalács házikó

A mézeskalács házikó formájú adventi kalendárium különlegessége, hogy azt a szülőknek kell megtölteni különféle édességekkel. Előtte azonban össze kell az "ablakokat" hajtani, amelyek akár egyéb ajándékokkal is feltölthetők. Ezeket a kandallóra, ablakpárkányra, polcra vagy a karácsonyfára is fel lehet majd akasztani. Fényfüzérrel pedig igazi téli hangulatot varázsolhat az otthonokba.

Harry Potter adventi naptár ékszerekkel és kiegészítőkkel

Ez a hivatalos liszensz alapján készült kalendárium igazi csemege lehet a Harry Potter rajongók számára. A különleges kulccsal záródó bájitalok adventi naptára minden nap más-más meglepetést rejt, amik titkos fiókokban vannak elrejtve. Ezek között vannak kémcsövek és bájitalos üvegek, sőt ékszerek is.

Még több egészen eredeti adventi kalendáriumot talál a következő oldalon, lapozzon!