Különleges Andy Vajna-ereklyét árvereztet el Vajna Tímea

Vajna Tímea, fotó, telefon
Vágólapra másolva!
Egy Andy Vajna-ereklyét ajánlott fel jótékony célra az özvegye, Vajna Tímea. Százezer forint a kikiáltási ára annak a színezüst irattartó hengernek, amelyben egykor a filmügyi kormánybiztos a születési anyakönyvi kivonatát tartotta. Az özvegy rendszeresen jótékonykodik, segítve többek között a hazai állatmentő alapítványokat is.
Vágólapra másolva!

"Timi minden évben hét számjegyű összeggel támogat bennünket, amiért nagyon hálásak vagyunk. Idén Andy Vajna irattartó hengerét ajánlotta fel az árverésre, ami több száz ezer forintot ér" – mondta Kovács Violetta írónő, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány vezetője.

A licitálás december 3-án lesz egy egész napos adventi rendezvényen.

Ezen a napon a Lurdy Házban várják az érdeklődőket, és további meglepetésekkel is készülnek: több híres sportoló, köztük Tóth Dávid, Vajda Attila, Oroszi Bertold, Kucsera Gábor és a kisfia, Beni is tiszteletüket teszik a rendezvényen - írja a Blikk.

Az olimpiai bajnokok sportolókkal élő csocsóbajnokságot rendeznek, illetve számos programot szerveznek a gyerekeknek is. Fotózkodhatnak például a Mikulással, akit két kiskutyus, Connor és Queenie kísérnek majd.

A programsorozatot Gregor Bernadett, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea ünnepi koncerttel zárja, a helyszínen pedig megvásárolható lesz Kovács Violetta új könyve, a Rambó és a többiek című kötet, amelyet maga a négylábú főszereplő, Rambó „dedikál" majd.