10 éves kisfiú került kórházba egy rejtélyes csokoládé miatt

csokoládé
A csokoládé minden listán az elsők között van
Vágólapra másolva!
Négy gyerek rosszul lett, közülük néhányan hallucinálni kezdtek egy csokoládétól, amit a szülők a Mansfield Market egyik standjánál vettek. A fiatalok közül, az egyik kisfiút kórházba kellett vinni, miután fuldokolni kezdett.
Vágólapra másolva!

A rendőrség és az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Hivatala továbbra is vizsgálja az okát annak, hogy miért kerültek többen kórházba, miután egy rejtélyes édességből ettek. Az aranycsomagolásban árult csokoládékat a mansfieldi karácsonyi vásár egyik standjánál lehetett megvásárolni, aminek köszönthetően többen rosszul lettek, valamint hallucinálni kezdtek.

Egy anya arról számolt be, hogy 10 éves kisfia kórházba került, miután megkóstolta az édességet.

A szülők 10 tábla csokoládét vettek az ünnepi vásárban, amiből ettek a gyerekeik is. 90 perccel később a fiatalok rosszul kezdték magukat érezni.

- számolt be az anya a furcsa esetről.

Hozzátette:

A többi gyerek is rosszul lett, szédültek és zavarodottan viselkedtek. A szülők rögtön kihívták a mentőket, akik kórházba vitték a 10 éves Issaccet, miután elkezdett fuldokolni.

„Nem tudott hozzánk szólni, a nyelve kilógott a szájából, lötyögött" – folytatta az anya.

A rejtélyes csokoládétól körülbelül 10-en lettek rosszul. A rendőrség szerint egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a csokoládéba kábítószert kevertek volna. A hatóság, a Mansfieldi Kerületi Tanács, illetve az Élelmiszer-szabványügyi Hivatal jelenleg is vizsgálja az ügyet.

Forrás: BBC, MSN