Kiadó a Halálos iramban szexi színésznőjének Los Angeles-i otthona

Jordana Brewster, Halálos iramban, ingatlanpiac, Los Angeles
Jordana Brewster, a Halálos iramban filmek csinos sztárja
Vágólapra másolva!
Jordana Brewster csodaszép színésznő, a Halálos iramban című filmek egyik sztárja havi 50 000 dollárért (17,5 milió forintért) kiadja Los Angeles-i otthonát. További tízezer dollár kifizetése esetén az ingatlan bútorozottan is kivehető. 
Vágólapra másolva!

A 2016-ban épült 557,5 négyzetméteres otthon központi fűtéses / hűtéses, hat hálószobával és hét fürdőszobával rendelkezik. A ház Mandeville Canyon területen található, és csak egy gyors autóútra van a Getty és más népszerű Los Angeles-i látnivalóktól.

Az ingatlan előterében fehér oszlopos tornác, tökéletesen ápolt gyep és parkosított bokrok találhatók. A színésznő saját ízlésvilágára formálta a belső teret, ezt a leendő albérlő számos jelből észreveheti. Az otthont egyébként több magazin is bemutatta már. A nagyszerű előcsarnok tökéletesen illeszkedik a nappali és az étkező stílusához. A nappali beépített polcokkal, modern csillárral, szoborszerű kandallóval, beépített könyvespolcokkal és székléces díszléccel rendelkezik (ez utóbbi védi a falat a székek háttámlája által okozott sérülésektől). A nappali világos és tágas, halszálkás fapadlóval és magas mennyezettel.

Közvetlenül mellette található az étkezős ínyenc konyha, tágas konyhaszigettel rejtett hűtőszekrénnyel, csempézett sütőtérrel és kék csempével burkolt tűzhelytérrel.

Az elsődleges lakosztályban van egy hatalmas öltöző, egy ülősarok, kandalló és itt ferde a mennyezet, az itteni franciaajtók pedig a szabadba vezetnek.

A fürdőszobában minden a luxusról szól beleértve a márvány, üvegajtós zuhanyzót; egy extra hosszú öltözőasztalt és egy elegáns áztató kádat kilátással a kertre.

A további hálószobák csúcsminőségű díszlécekkel, fényes fapadlóval és öblös ablakokkal rendelkeznek, és mindegyiket más ízlés szerint rendezték be. Az ingatlanban van még egy médiaszoba és tartozik hozzá egy borospince is.

A hátsó udvarban van egy hatalmas medence és egy park is. A garázs és a felhajtó három autó befogadására alkalmas.

Jordana Brewster a Halálos iramban filmek mellett több sikersorozatban is szerepelt: a Magnum-ban és a Halálos fegyverben is. Az Origo írt arról is, hogy már sorozatok nézésével is lehet kisebb vagyont keresni.

Forrás: Realtor.com