Alkoholistát vagy bűnözőt is alkalmazna egy tasmánia kocsma, hogy végre felvegyenek egy pultost

Weldborough Hotel és kocsma
A Weldborough Hotel és kocsma
Vágólapra másolva!
A Tasmaniában tallható Weldborough Hotel és kocsma népszerűsége miatt a vezetősége akkora munkaerőhiánnyal küzd, hogy már bárkit, akár alkoholistákat, és bűnözőket is alkalmaznának - tudta meg a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

A Weldborough Hotel tasmániai vidéki szállásadó és kocsma a Facebook-oldalán tette közzé a szatirikus álláshirdetését. Az intézményt pedig ahogy az várható is volt, elárasztották a jelentkezők.

A vezetőség főleg konyhai kisegítőket, és úgynevezett 'front-of-house személyzetet' keresett. Utóbbiak közé tartozik minden olyan alkalmazott, aki közvetlenül kapcsolatba kerül a vendégekkel (host, hostess, pincér és a csapos is).

Hangsúlyozták, hogy nem számít, ha a reménybeli alkalmazott alkoholproblémákkal küzd, kábítószerfüggő, vagy bűnözői múltja van.

Hozzátették, hogy a szálloda "eléggé elszánt" ahhoz, hogy bárkit felvegyen, különösen a karácsonyi szezonra. A nagyobb érdeklődés érdekében azzal fenyegetőztek, hogy ha nem sikerül elég munkást felvenni, a hotel jövőre lehúzhatja a rolót.

Habár a bizarr álláshirdetést azóta törölték, a Guardian szerint több százan szóltak hozzá, és 1.500-an osztották meg. Valaki nagy merészen ezt írta:

Habár a pályázatot alig egy napja tették közzé, azóta már legalább öt jelentkezőnek tettek ajánlatot - a szokatlan taktika tehát bevált. Most azt mondták, hogy a kocsma karácsony után is nyitva maradhat.

A hirdetés kritikusai számára a Weldborough Hotel vezetősége a Facebook-on üzent: "jöjjenek el a kocsmába, tapasztalják meg a kitűnő kiszolgálást, ételeket, és aztán nevezzenek minket szakszerűtlennek."

A világhírű Blue Tier és Blue Derby hegyi kerékpárutak közelében, a Scottsdale és St Helens közötti út közepén található, örökségi listán szereplő szálloda egy 22 lakosú községet szolgál ki.

Sokakat vonzhat egy másik álommeló is: vonatvezető gyakornokokat keresnek a Harry Potter-vonatra. Mesébe illő állása lesz annak, aki Taylor Swift mellett dolgozhat hamarosan.

Forrás:Daily Star