Eladó a Manchester United volt menedzserének otthona

Sir Alex Ferguson, ingatlan, Manchester United
Eladó Sir Alex Ferguson egykori Wilmslow-i otthona
Vágólapra másolva!
Sir Alex Ferguson, a Manchester United korábbi menedzsere piacra dobta egykori otthonát, miután felesége meghalt. Az ingatlan listaára 3,5 millió font, azaz mintegy másfél milliárd forint - írja a Mirror. 
Vágólapra másolva!

Sir Alexander Chapman Ferguson 27 évig irányította a Manchester United csapatát. Az ott eltöltött ideje alatt vált az egyik legsikeresebb és legtiszteltebb edzővé a játék történetében. 2013. május 8-án bejelentette, hogy visszavonul az edzősködéstől és a Manchester United vezetőségi tagjaként illetve nagyköveteként fog tovább dolgozni. Az Old Trafford stadion előtt szobrot állítottak a tiszteletére.

Eladó Sir Alex Ferguson egykori Wilmslow-i otthona Forrás: Youtube

Felesége halála után a sportlegenda most eladná egykori otthonát, amiért 3,5 millió fontot remél. Lady Cathy Ferguson idén októberben halt meg 84 évesen. Ferguson 1964-ben ismerkedett meg az asszonnyal, és azóta élete alapkövének tekinette. Nemrég azzal viccelődött, hogy néhai felesége, Cathy "megőrült volna", miután 650 000 fontot költött két lóra, mielőtt november közepén megnyerte a Bahreini Nemzetközi Kupát.

A Cheshire állambeli Wilmslowban található impozáns ingatlan egyik szenzációja a játéktermet díszítő "Ferguson klán" tartán szőnyeg, és a snookerasztal.

Ez a lenyűgöző, tágas, 650 négyzetméteres családi ház egy nagyon privát, zárt és biztonságos telken belül helyezkedik el.

Az öt hálószobás ingatlan másik különlegessége, hogy tele van családi fotókkal és Sir Alex életének emlékeivel.

A házaspár egykori hálószobájából a cheshire-i tájra nyílik a kilátás.

A nyitott kialakítású konyha volt a Ferguson család életének központi helyszíne.

Egy másik impozáns lépcsősort a Ferguson klán szőnyegével borítottak be.

Forrás:Mirror