Archie herceg valami olyat kért karácsonyra, amit nem kaphat meg

Harry herceg, Meghan Markle
Britain's Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and his wife Meghan hold their baby son Archie as they meet with Archbishop Desmond Tutu (unseen) at the Tutu Legacy Foundation in Cape Town on September 25, 2019. - The British royal couple are on a 10-day tour of southern Africa -- their first official visit as a family since their son Archie was born in May. (Photo by HENK KRUGER / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghan Markle a rendezőként is nagy sikereket elérő fotós barátjának filmvetítésén vett részt egy Kérdezz - Felelek eseményen, ahol elárulta, hogy milyen érdekesség szerepel fia, Archie herceg karácsonyi kívánságlistáján, amit nagy valószínűséggel nem fog megkapni. 
Vágólapra másolva!

Meghan Markle és Harry herceg várhatóan Kaliforniában töltik majd az idei karácsonyt a négyéves Archie herceggel és a kétéves Lilibet hercegnővel.

Harry herceg és Meghan hercegné kisfiúkkal Archie heceggel Forrás: AFP/Henk Kruger

Sussex hercegnéja a David Oyelowo főszereplésével, és Misan Harriman rendezésében készült The After című film különleges vetítése keretében vett részt egy Kérdezz - Felelek rendezvényen, ahol elárulta, hogy van valami, amit a fia habár nagyon szeretne megkapni, de csalódnia kell majd. Az ajándék ugyanis több ezer fontba kerül.

Misan, aki egyébként elismert fotós, közeli barátságot ápol a hercegi családdal, és számos intim fotót készített már róluk. Mint kiderült ezek a felvételek pedig nagyon lázba hozták Archie herceget is.

"Misan megmutatta neki, hogyan kell fényképezni, amikor legutóbb nálunk volt, és én vettem Archie-nak egy fényképezőgépet, mire ő azt mondta: "De ez nem egy Leica, mint Misané" - mesélte a színésznőből lett hercegné. A kisfia lelkesedésének azonnali lehűtésére kijelentette, hogy ezt nem fogja megkapni, még karácsonyra sem. A Leica egy csúcskategóriás fényképezőgépmárka, ami több ezer fontba kerül.

A kisfiú egyébként korábban egy ennél is különlegesebb ajándékot kapott karácsonyra, méghozzá a nagymamájától, az akkori királynőtől. A történet szerint II. Erzsébet királynő megkérdezte Harry-t, hogy mit szeretne az unokája kapni a Télapótól. A meglehetősen furcsa válasz az volt, hogy gofrisütőt. A királynő pedig eleget is tett a kérésnek.

Forrás:Mirror