Így üldözte el a tolvajokat egy bolti alkalmazott Japánban - videó

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Videófelvételen rögzítették, ahogyan egy bolti eladó elüldöz három sisakos bűnözőt. A férfi egy bottal a kezében kergette a tolvajokat.
Vágólapra másolva!

Tokió Ueno kerületében, ami egy háztömbnyire van az Okachimachi pályaudvartól, található az a ékszereket értékesítő bolt, amit három tolvaj próbált kirabolni vasárnap este. A férfiak anélkül, hogy levették volna a sisakjukat, bementek a Ryutsu nevű üzletbe, majd feszítővassal elkezdték betörni az üvegvitrineket.

Az egyik alkalmazott azonban nem hagyta a bűnözőknek, hogy kifosszák az ékszerboltot, így egy rúddal kezdett hadonászni, hogy elüldözze őket.

A nadrágtartót viselő, botszerű fegyverrel felfegyverezett eladóhoz nem sokkal később egy idősebb munkatársa csatlakozott. Miközben kiűzték a sisakos tolvajokat a boltból, az öltönyös férfi felrúgta az egyik biciklit, egy másikat pedig fellökött. A bűnözök végül megfordultak és elfutottak. A gyanúsítottaknak végül semmit sem sikerült ellopni az üzletből – írja a Japan Today. Az alkalmazottak és a járókelők nem sérültek meg.

Forrás: Japan Today