Kim Kardashian nem bírta tovább, díszbe öltöztette 60 millió dolláros otthonát

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
A 43 éves celeb, a SKIMS alakformáló és ruhamárka alapítója nem sokat teketóriázott a hálaadás napja után, és szinte azonnal karácsonyi fényekbe öltöztette 60 millió dolláros otthonát Los Angeles-ben.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian idén nem bírta tovább: kiderült, hogy már a hálaadás után, azaz november végén elindította a karácsonyi időszakot. Karácsonyi fényfüzérekkel öltöztette fel otthonát, pontosabban az ingatlanon álló fákat. Mutatjuk a képeket arról, hogyan indította a tévés híresség az idei ünnepi szezont:

Kim Kardashian, ahogy családjának többi tagja is, híres arról, hogy gazdagon feldíszíti otthonát karácsonyra. Az ünnepek előtt minden négyzetcentimérre jut valamilyen dísz, bár állítólag az év többi részében meglehetősen puritán dekorációkat alkalmaz.

Amikor Kim Kardashian és Kanye West válásuk mellett döntöttek, sokáig bizonytalan volt, mi lesz a kúria sorsa.

Az ingatlanra a korábban házas sztárok annyit költöttek, hogy értéke 60 millió dollárra, azaz kb. 21,5 milliárd forintra nőtt. A birtokot még 2014-ben vásárolták 20 millió dollárért, annak átalakulásáról ide kattintva található egy képes összeállítás.