Gyomorforgató dolgot talált mekis hamburgerében egy férfi

Mcdonald's, Mcflurry, Ice,Cream,
McDonald's logo outside McDonald's fast foos restaurant in South Edmonton. On Thursday, January 20, 2021, in Edmonton, Alberta, Canada. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Gyomorforgató felfedezés tett egy férfi, miközben McDonald's-os hamburgerét fogyasztotta. Az étkezés után nem sokkal lázas lett és hányt.
Vágólapra másolva!

A queenslandi Anton Vallely szombaton hajnali 2-kor döntött úgy, hogy megeszik egy mekis hamburgert, aminek komoly következményei lettek. A sötétben körülbelül három falatot evett az ételből, amikor gyanús ízt érzett a szájában. Elővette a telefonjának zseblámpáját és döbbenten észlelte, hogy a hamburgerben található két húspogácsa csak részben volt átsütve. A felfedezés után a férfi rosszul lett és hányni kezdett.

Anton Vallely elmondta:

Kép a hamburgerről:

A férfi azonnal felvette a kapcsolatot a McDonald's alkalmazottjaival, akik arra kérték, hogy a maradékot vigye vissza a gyorsétterembe, ahol megvásárolta. A helyszínen visszatérítették neki a hamburger árát, valamint felajánlották neki, hogy kicserélik az ételt. A férfi azonban nem élt a második lehetőséggel, mivel megfogadta, hogy egy ideig nem fog gyorsétterembe étkezni.

Anton Vallely a nyers húspogácsáktól annyira rosszul lett, hogy azonnal felkereste orvosát.

A McDonald's szóvivője elmondta, hogy értesültek a történtekről. Hozzátette: „A McDonald's rendkívül komolyan veszi az élelmiszer-biztonságot, illetve szigorú folyamatokat és eljárásokat követ annak érdekében, hogy biztosítani tudja az élelmiszerek minőségét. Az ügyek kivizsgáltuk, és teljes visszatérítést, valamint csereételt ajánlottunk a vásárlónak."

Forrás: News.com.au