Hibás szexbabákat árul az interneten egy nő

TOPSHOTS Horizontal SOCIAL ISSUES SEX SEX BUSINESS INFLATABLE DOLL TECHNOLOGY MAKING ROBOT ROBOTICS OFFBEAT
This photo taken on February 1, 2018 shows a worker trimming the skin imperfections of a silicone doll at a factory of EXDOLL, a firm based in the northeastern Chinese port city of Dalian. - With China facing a massive gender gap and a greying population, a company wants to hook up lonely men and retirees with a new kind of companion: "Smart" sex dolls that can talk, play music and turn on dishwashers. (Photo by FRED DUFOUR / AFP) / TO GO WITH China-sex-lifestyle, FOCUS by Joanna CHIU
Vágólapra másolva!
Egy nő több gyárilag hibás szexbabát is árul az interneten. A babábakat közel 200 ezer forintért árullja, amikre úgy is van kereslet, hogy ki vannak szakadva - számol be a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai eladó azt mondta, hogy a gyártás során a gumibabák megsérültek, ennek ellenére továbbra is árulja azokat. A 27 kilogramm súlyú babákat egy népszerű szexbaba-fórumon lehet megvenni. A babák megvannak sérülve a hüvelyükön, a csuklójukon és fenekükön is. A testnyílásokon lévő horzsolások akkor keletkeztek, amikor az eladó kézzel próbálta takarítani.

Az YLDoll (Your Doll) egy kínai székhelyű babagyártó cég, ami 2013 óta készít termoplasztikus elasztomerből (TPE) életnagyságú babákat. Az elképesztően puha TPE anyagnak köszönhetően a babák fenekei és mellei szinte élethűen zselés állagúak. A babákat havonta desztillált vízzel és antibakteriális szappannal alaposan megtisztították, így a fertőzés veszélyét is kizárták.

A babákat eladó nő elismerte, hogy a babák belsejében lévő fémcsövek még mindig durvák, mivel nem volt reszelője. Döbbenetes módon azonban a torz babákra van is némi kereslet, amiket 200 - 400 font (177.000 forint) közötti áron el is tudnak adni.

Az Origo beszámolt egy olyan bizarr esetről is, amikor egy halott ember guminőjét vette kölcsön egy temetkezési vállalkozó. Texasban pedig egy pucsító szexbaba okozott komoly fennakadást.