Vegyen kúriát, 15 ezer négyzetméteres birtokkal!

Ingatlanbazár
Vágólapra másolva!
Mocsán eladóvá vált az egykori vadászház, amely a maga 420 négyzetméterével elég tágasnak ígérkezik. 2018-ban felújították, így nem igazán kell rá költeni, sőt egy könyvtárszobát is kialakítottak benne, így az is rendelkezésére áll az új tulajdonosnak. A saját tó, és az épületben található értékálló bútorok semmihez nem fogható életérzést adnak majd annak, aki nem sajnál rá 235 millió forintot. Ha van rá pénze, vágjon bele ebbe az életre szóló kalandba!
Vágólapra másolva!

"Budapest-Bécs M1-es autópálya vonzásában, Budapesttől 40 km-re, Tata külterületeként is emlegetett Mocsa településen kínálunk megvételre egy csodálatos erdei birtokot.

A minden igényt kielégítő, közel 15 000 m2 területű birtokon található egy patinás, luxus módon berendezett, energiatakarékos, egy szintes, 420 m2-es erdei kúria. Az impozáns villaházban 2 nappali, 6 hálószoba, 6 fürdőszoba, vendégmosdók, gourmet konyha, kandalló, étkező, dolgozó, családi szoba és társalgó/könyvtár is kialakításra került. A birtok aszfaltozott úton közelíthető meg, az épület teraszáról karnyújtásnyira található egy saját halastó/dísztó is!

Minden igényt kielégít ez a patinás, luxus módon berendezett, energiatakarékos, egy szintes, 420 m2-es erdei kúria Forrás: Ingatlanbazár

A valamikori vadász/halász ház 1904-ben épült, az akkori hercegprímás megrendelésére, de 2018-ban teljes korszerűsítésen esett át, minőségi anyagok, magas szintű technológiák felhasználásával, a környezet védelme és a környezettudatos fenntartás figyelembe vételével, különös tekintettel a hőszigetelésre, energiafelhasználásra, hogy az elkövetkező 100 évben jól szolgálhassa tulajdonosai pihenését és befektetésének értékállóságát. A terület állandó éjszakai világítása és készenléti meleg víz ellátása, napkollektoros eszközökkel került kiépítésre. A vízellátás saját mély kútból, elektromos áram saját trafóról megoldott, a központi fűtést a vízteres kandalló és kazán is biztosítja, a meleg vizet elektromos bojler is szolgáltatja. A kúria igényesen, értékálló antik bútorokkal, vintage stílusban lett berendezve, a legigényesebb elvárásoknak is megfelelően. Az értékálló bútorok is növelik a kúria különleges egyediségét és méltóságát. A hatalmas birtok kerítéssel, biztonsági-, távfelügyeleti rendszerrel is el van látva.."[...]

Szálloda és Étterem Komplexum: Luxus szálloda és étterem kombinációja. A város központi elhelyezkedése, a kulináris élvezetekkel teli étterem, a szekszárdi borvidék, Szekszárd nevezetességei ideális állapotot teremtenek ehhez.

A kúria igényesen, értékálló antik bútorokkal, vintage stílusban lett berendezve Forrás: Ingatlanbazár

Wellness és Spa Központ: Az épület ideális helyszín lehet egy luxus wellness és spa központ számára. A város központi elhelyezkedése, a gyönyörű környezet nyugalmat és feltöltődést kínálhat a vendégeknek.

Lakóépület: A felújítás lehetőséget kínál arra, hogy exkluzív lakásokat hozzon létre.

Több szintű komlexum: Több szinten, több válalkozás! Irodáktól az éttermeken át, wellnesszolgáltatáson keresztül magán gyógykezelésekig! Mindent egy helyen!

Szekszárd és környéke gazdag kulturális és gasztronómiai élményeket kínál. Az ingatlan megközelítése is egyszerű, hiszen több főút és vasútvonal is a várost érinti, így könnyen elérhető más nagyobb városokból."[...]

További üzleti lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.