Bárki kibérelheti a nyárra Hugh Jackman házát

Red Carpet on the opening night of “The Music Man” starring Hugh Jackman musical Horizontal
Hugh Jackman
Vágólapra másolva!
Most bárki kibérelheti az idei nyárra Hugh Jackman házát, amíg a színész Kanadában forgat, ahova a családja is követi. Így pedig a család úgy döntött, kiadják az East Hamptonban található nyaralójukat.
Vágólapra másolva!

Hugh Jackman a következő hónapokban Kanadában forgat, ahova a családja is követi. A színész így biztosan nem fogja használni nyáron az East Hamptonban található birtokát. Jackman tehát úgy döntött, erre az időszakra bérbe adja az ingatlant – írja a Dirt.com.

A házat két amerikai ünnepnap (Memorial Day, Labor Day), vagyis május 29. és szeptember 4. között lehet kibérelni, 500 ezer dollárért, vagyis több mint 183 millió forintért.

Jackman és felesége 2015-ben 7,5 millió dollárt költöttek arra, hogy azonnal két szomszédos telket is vásároljanak East Hamptonban. A telkeken álló házakat lebontották, és felkértek egy neves építészirodát, hogy tervezzen egy pár új házat a telekre.

Az egyhektáros telken elterülő két ingatlan összesen öt hálószobát és öt fürdőszobát foglal magában. Mindkét épület egyszerű, letisztult és modernista stílusú, gyönyörű kilátással az öbölre.

Jackman egyébként jelenleg főként Broadway-darabokban szerepel, így nem meglepő, hogy több manhattani ingatlanüzletben is érdekelt. Tavaly nyáron például 38,9 millió dollárért hirdette meg a West Village-ben található hatalmas lakását – ez azóta is piacon van. Ősszel pedig 21 millió dollárt fizetett egy négy hálószobás penthouse lakásért West Chelsea-ben.