Ezekben az országokban várják legtöbben a földönkívüliek látogatását idén

ufo pentagon földönkívüli űrhajó
Kiderült végre, hogy van-e élet a Földön kívül?
Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban felerősödtek a földönkívüliek látogatásával kapcsolatos elméletek, miután az Egyesült Államokban 8 napon belül négy ismeretlen repülő eszközt is lelőttek. Egy felmérésből pedig az is kiderül, mely országokban várják a legtöbben, hogy az idegenek 2023-ban ellátogatnak a Földre.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt 8 napban négy azonosítatlan repülő objektumot is lelőttek az Egyesült Államok fegyveres erői. Ebből a február 4-én észlelt eszközt kínai megfigyelő léggömbként azonosították, azonban a többi objektumról továbbra sincs hivatalos információ.

Mindeközben Romániában is riasztották a légierő vadászgépeit egy ismeretlen repülő objektum miatt, melyet ugyancsak nem tudtak azonosítani.

A fentiek következtében erőteljesen fellángoltak az UFO-látogatásokkal kapcsolatos elméletek.

A teóriákat az is erősítette, hogy az észak-amerikai légvédelmi parancsnokság egyik vezetője, Glen VanHerck tábornok „semmit nem zárt ki", amikor arról kérdezték, lehetséges-e, hogy földönkívüli objektumokról van szó. Később a Fehér Ház igyekezett leszögezni, hogy semmilyen földönkívüli tevékenységre utaló jelet nem észleltek.

Az idegenek látogatásának lehetősége azonban számos országban igencsak megmozgatja a lakosság fantáziáját. Az Ipsos még 2022 októberében és novemberében végzett egy kutatást, melynek során 36 országból 24.471 felnőttet kérdeztek arról,

valószínűnek tartják-e, hogy a földönkívüliek 2023-ban ellátogatnak a Földre.

Az egyes országokban azok aránya, akik valószínűsítik, hogy a földönkívüliek ellátogatnak a Földre 2023-ban Forrás: Statista

Miként a Statista ábráján is látható, globálisan 18 százalékos volt az igenlő válaszok átlaga, és az Egyesült Államokban és Spanyolországban majdnem elérte az igen válaszok aránya ezt a szintet (17-17 százalék). Brazíliában viszont már az átlagnál többen várják az idegeneket (19 százalék), míg Mexikóban és Kínában 20 százaléknál is többen számítanak a látogatásra (21 és 25 százalék).

A listát azonban toronymagasan India vezeti,

ahol a válaszadók közel fele, 43 százaléka mondta azt, hogy várja a földönkívüliek látogatását 2023-ban.