Hátborzongató: Mátyás király szelleme jelent meg a tenger hullámai között?

esernyő hullám ÖLTÖZÉK KIEGÉSZÍTŐ TÁJ tenger tengerpart
Tombol az ítéletidő a spanyolországi San Sebastián tengerpartján is.
Vágólapra másolva!
Hihetetlen, a természet próbál üzenni nekünk, vagy ennél többről lehet szó? Hátborzongató felvételt készített egy angol fotós, maga sem hitt a szemének, elképesztő alak rajzolódott ki a képen.
Vágólapra másolva!

Mindannyian jártunk már úgy, hogy olyan fotót sikerült készítenünk kameránkkal, amire magunk sem számítottunk. A 41 éves, North Tyneside településről származó Ian Sproat két évvel ezelőtt kezdett el fotózni - írja a Promotions.hu.

Nagyon különleges modellt választott magának, hiszen a hullámok és a tenger örökkön változó látképének megörökítése vált a szenvedélyévé. Folyton a természet játéka folytán kirajzolódó felismerhető formákat keresi képein, de azon, amit a legutoljára sikerült lencsevégre kapnia, még saját maga is alaposan elcsodálkozott.

12 órán keresztül fotózott megállás nélkül a sunderlandi Roker mólónál és több mint 4000 képet készített, amelyek között elkészült egy olyan, ami még őt is megdöbbentette.

A fotón ugyanis jól felismerhetően egy klasszikus arcél rajzolódik ki. Instagram profilján egyből megosztotta a különleges kincset követőivel és fel is tette nekik a kérdést, hogy szerintük ki látható a fotón?

„Amphitrite a tengerek királynője, vagy esetleg a mindannyiunk által szeretett, elhunyt Erzsébet királynő lehet az?" – kérdezte Ian. Nekünk, magyaroknak azonban a képen látható büszke és nemes arc láttán kiváló uralkodónk, Mátyás király juthat az eszünkbe - írja a Promotions.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)