Helikopterre váltott a Karib-tenger kalózai sztárja

Johnny Depp 2021
US actor Johnny Depp arrives to deliver a masterclass at the Auditorium della Conciliazione venue in Rome on October 17, 2021 within the "Alice nella citta" parallel section of the 16th Rome Film Festival. - Depp earlier presented the animated TV mini series "Puffins", in which he acts as voice talent. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
Johnny Depp helikopterrel ment vásárolni az észak-angliai Lincolnshire-ben lévő Hemswell régiségboltba, ahonnan néhány gitár mellett régi bútordarabokat is begyűjtött magának a múlt héten - írja a Fox Business. 
Vágólapra másolva!

Robert Miller, a bolt tulajdonosa a Fox kérdésére elmondta, hogy a sztár pénteken több órát is eltöltött ott, mielőtt tovább utazott volna.

Depp mostanában leginkább zenészként járja a világot, a Hollywood Vampires együttesével turnézik az Egyesült Államokban és Európában, amelyben ő a gitáros. 2023. július 18-án a Budapesti Sportarénában is fellép majd.

Johnny Depp amerikai színész és zenész Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A Lincolnshire-i üzlet "Európa legnagyobb régiségkereskedőjeként" jellemzi magát, teljes joggal, hiszen négy épületben is várják vásárlóikat.

Miller a BBC Newsnak elmondta, hogy Depp magánlátogatása előtt titoktartásra esküdött fel, még az alkalmazottainak sem szólhatott róla előre.

A színész és zenész az általa kedvelt korból származó bútorokat keresett és vásárolt a boltban, amelyre a Pinewood stúdióval való közös munkája révén bukkant.