Egy testépítő anyuka hatalmas összegeket keres az OnlyFansen - itt vannak a képei

Kristina Parks Fernandez, Tina Noah Fernandez, Egyedülálló testépítő anyuka az OnlyFans-en keres hatalmas összeget a lehengerlő izomfétis videóival
Vágólapra másolva!
A Promotions.hu számolt be róla, hogy egy egyedülálló testépítő anyuka az OnlyFans-en keres hatalmas összeget a lehengerlő izomfétis videóival.
Vágólapra másolva!

Kristina Parks Fernandez, 42 éves modell a kaliforniai Chino Hillsből, hihetetlen testépítő képességeivel és az OnlyFans-on közzétett, felejthetetlen izomfétis videóival rohamléptekben hódítja meg az internetet.

A nő egy 17 éves lány egyedülálló édesanyjaként 2016-ban fordult a testépítéshez, hogy visszanyerje önbizalmát, miután gyerekkorában zaklatásokat élt át. Nem is sejtette, hogy az újonnan felfedezett szenvedélye oda vezet, hogy az egyik legnépszerűbb felnőtt platformon hozzon létre tartalmakat.

A rajongók nem tudnak betelni az anyuka lenyűgöző, 170 kilós fekvenyomásával, és azzal, ahogy a kamera előtt feszes izmait feszíti. S bár nyitott a különleges kérésekre, mégis szigorú szabályai vannak, amelyeket mindig betart.

Kristina Parks Fernandez például nem hajlandó meztelenséget mutatni derék alatt, vagy bármilyen romboló magatartást tanúsítani, például összetörni dolgokat vagy tönkretenni bármit.