Rémálom egy hentesüzletben: horrorisztikus körülményeket találtak az ellenőrök

hentes hűtő címlapkép
Vágólapra másolva!
Nulla csillagos higiéniai minősítést kapott egy hentesüzlet, miután nem felelt meg számos tisztasági előírásnak. A tulajdonos egy háromgyermekes családapa, aki most attól fél, hogy be kell zárnia üzletét az egészségügyi vizsgálat következtében.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Ashford városban található Rayan Butcher and Grocery elnevezésű hentesüzletet egy higiéniai ellenőrzés során, az ellenőrök nulla pontra értékelték. A szakértők jelentéséből kiderült, hogy a tulajdonos a hústermékek jelentős részét illegálisan importálta Nigériából, azonban ez nem minden. Az ellenőrök beszámolója szerint a személyzet nem viselt védőruhát, miközben a nyers húsokat kezelte, valamint nem használt megfelelő tisztító- és fertőtlenítőszereket.

Az üzletben végrehajtott ellenőrzés legmegdöbbentőbb felfedezése az a vécé volt, amelyet az élelmiszerelőkészítő helyiségtől mindössze egy függöny választott el.

A hentesbolt tulajdonosa egy háromgyermekes családapa, aki Szíriából érkezett családjával az Egyesült Államokba 2015-ben. Az egykor kőművesként dolgozó férfi, Ibrahim Awad, ekkor nyitotta meg üzletét, amit most lehet, be kell majd zárnia a rendkívül negatív eredményt hozó higiéniai ellenőrzés miatt. A Yahoo News szerint a vállalkozásnak lehetősége lesz új ellenőrzést kérnie, amelynek során az ellenőrök újraértékelnek mindent, azonban a jobb pontszám elérése érdekében a hentesüzletnek még sok tennivalója van.

(A címlapi kép illusztráció!)