Egy brit házaspár eladta otthonát, hogy a közösségi médiában vonzóvá műttesse magát

Instagram
ANKARA, TURKEY - SEPTEMBER 04: Icons of WhatsApp Messenger messaging and voice over IP service, Instagram social networking service, Social network company Facebook, YouTube video sharing company, Snapchat multimedia messaging app, Twitter news and social networking service, Swarm mobile app, Facebook Messenger messaging platform and Gmail email service applications are seen on a screen of smart phone as the Instagram logo is seen on the background on a laptop screen in Ankara, Turkey on September 04, 2018. Muhammed Selim Korkutata / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Egy angol házaspár eladta manchesteri otthonát, hogy kifizethessék az Instagram műtétjüket és egy exkluzív szigeten tervezett új életüket, de nagyon megbánták - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

A 36 éves Zara Edgar és a nála három évvel idősebb férje, Igel már nagyon megbánta, amikor közösen úgy határoztak, hogy feladják addigi életüket Manchesterben és Törökországba utaznak egy "tökéletes Instagram-test" elérése érdekében kért sebészeti beavatkozás miatt.

A házaspár a plasztikai műtét után a festői Grenadában szeretett volna új életet kezdeni, a közép-amerikai Kis-Antillákon.

Az asszony több ezer fontot költött a tökéletes has, fenék és fogazat kialakítására, ezzel szemben férje csak a fogait tetette rendbe.

Most mindketten úgy vélik, ez volt eddigi életük legrosszabb döntése.

A műtétet külföldön végeztették el, miután rábukkantak egy jónak ígérkező online ajánlatra. A korábban banki ügyintézőként dolgozó feleségnek régi vágya volt, hogy az Instagram szerinti tökéletes alakra tehessen szert, de ezt csúfosan megbánta.

"Én csupán jól akartam kinézni bikiniben, de most már inkább mindenkinek azt tanácsolom, hogy fogadja el magát olyannak, amilyen. Sajnálom, hogy nem hittem a férjemnek, amikor azt mondogatta, hogy milyen szép vagyok."

A férj a fogműtétjével magabiztosabb szeretett volna lenni, helyette viszont még önbizalomhiányosabb és aggódóbb lett.

Azoknak pedig, akik hasonló drasztikus beavatkozáson törik a fejüket azt üzenik, hogy végezzenek előzetesen minél alaposabb kutatómunkát, és semmiképpen ne a közösségi felületeken keressenek orvost.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Anadolu Agency/Muhammed Selim Korkutata

A páros ugyanis egy olyan klinikával szerződött le a műtétekre, amelyet az Instagramon találtak, és a csomagként kínált szolgáltatásá árában még 11 éjszakára szóló szállodai tartózkodás is benne volt.

Az asszony operációja 6.000 fontba, a férfi fogászati kezelése pedig 4.500 fontba került, ezeket különböző napokon végezték el. A házaspár további 1000 fontot költött élelmiszerre az itt tartózkodásuk alatt. Az asszony mell és a fogászati beavatkozása egészen jól, a fenék műtétje azonban nagyon rosszul sikerült, és a hasát azóta is fájlalja. A férfi azt mondta, felvette a kapcsolatot a műtétet végző céggel, amelytől azt az információk kapták, hogy a felesége probléma esetén visszamehet hozzájuk, mivel 20 év garanciát vállalnak beavatkozásaikra. A török cég azt állítja, hogy a házaspár nem fizette ki a szolgáltatásuk árának utolsó részletet, de azt nem árulták el, hogy pontosan mennyi a tartozásuk.