Bradley Cooper árulja különleges kialakítású házát

Bradley Cooper sikeres és szexi exei
NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: Bradley Cooper attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A marketinganyagok nem is titkolják, hogy a Los Angeles egyik divatos negyedében újonnan piacra került, különleges otthon tulajdonosa Bradley Cooper. A színész 2,4 millió dollárért árulja a házát, melyet korábban fele ennyiért vásárolt.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i Venice egyik divatos negyedében található Bradley Cooper egyedi otthona, melyet most 2,4 millió dollárért (kb. 816 millió forint) dobott piacra. A színésznek ez volt az első háza, melyet a városban vásárolt, még 2004-ben. Akkor 1,2 millió dollárt fizetett az ingatlanért – írja a Dirt.com.

Az 1921-ben épült, 146 négyzetméter lakóterületű bungalóban két hálószoba és két fürdőszoba található. Az egyedi belső tereket pedig a párizsi székhelyű Santillane de Chanaleille tervezőiroda álmodta meg, a leírás szerint „természetes és nyers" stílussal.

Az 526 négyzetméteres telken egy különálló épületet is kialakítottak. Ez eredetileg valószínűleg garázs volt, de mára további lakóhelyiségként funkcionál.

A birtok sajátossága, hogy a főépület hátsó homlokzatát szinte teljesen beborították szőlővel. Emellett a kertben a sűrű növényzet igazi oázist hoz létre, ahol grillezővel és tűzrakóhellyel ellátott étkezőrészt alakította ki.

Cooper egyébként manapság főként New Yorkban él, ahol 2018-ban vásárolt egy háztömböt, 13,5 millió dollárért. Emellett Los Angelesben is van két további háza. Az egyikért 4,7, a másikért pedig 4,8 millió dollárt fizetett.