Kerolay Chaves, a 21 éves brazil Only Fans-modell és influenszer azt állítja, hogy a különösen vonzó megjelenésű nőket érintő előítéletek áldozata lett, miután kirúgták Belo Horizonte egyik szupermarketjéből. 

Chaves elmondta, hogy azért rúgták ki, mert túl kevés ruha takarta a testét, ami már nem volt elfogadható a brazil áruház öltözködési politikája szempontjából. A fiatal modell egy szűk mini farmernadrágban és a hasát megmutató, testhez simuló fehér topban tolta a bevásárlókocsiját a szupermarketben. 

Egy szupermarket BrazíliábanForrás: Shutterstock

A lány, aki azzal próbál hírnevet és még több rajongót szerezni magának, hogy vélekedése szerint ő az egyetlen szűz az OnlyFans-portálon, 437.000 Instagram-követőjének azt panaszolta, hogy a túl rövid darabokból álló öltözéke miatt megfélemlítették a boltban. 

Kerolay Chaves a szupermarketben kifogásolt öltözékébenForrás: instagram.com/kerolaychavesreal/

"Néhányan előítélettel néztek rám, mások szidalmaztak, végül pedig kirúgtak a boltból. Szerintem abszurd, hogy minket, nőket, még mindig így kezelnek, csak azért, mert úgy öltözködünk, ahogy akarunk" - összegzi tapasztalatait és véleményét az influenszer. 

A TikTok platformon 2.2 millió követővel rendelkező Chaves a fentiekhez még hozzátette: "Sértőnek és indokolatlannak érzem a gyűlöletet, ami az áruházban áradt felém, csak mert szépnek tartom magam, és ezt meg is merem mutatni."

"Azt hiszem, ezeknek a sértéseknek inkább a 'dögös nő fóbiához' van közük, amivel nap mint nap szembesülök."

Az eset megdöbbentette a rajongókat, de nem mindenki értett egyet a modellel. Sokan úgy gondolják ugyanis, hogy még ha valaki csinosnak is érzi magát, tudnia kell, hogyan illik kimenni az utcára, és megjelenni a nyilvánosság előtt. Mások ehhez még hozzáfűzték, hogy viselkedésével a lány rossz példát mutat, hiszen sok kisgyerek is jár a boltba. 

Forrás: Daily Star