300 termékét érintő változást jelentett be a Tesco, erre figyeljen

Tesco áruház bolt kereskedelem élelmiszer
A Tesco logo is pictured at a supermarket in west London on April 22, 2015. Britain's biggest retailer, supermarket group Tesco, announced Wednesday that it had plunged massively into the red last year as it took a hit on the value of its property. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
Vágólapra másolva!
Június 16-án 300-nál is több új terméket talál el a Tesco sárga nyila, amely az árcsökkentett választékot jelzi - írja közleményében az áruházlánc. A cég úgy alakította át a 2.000 darabot meghaladó árucikkből álló akciós terméklistáját, hogy minél több vásárló tudjon igény szerint válogatni a kínálatból. A legtöbb kedvezményt tartalmazó új termékek között tej- és hústermékek éppúgy megtalálhatók, mint növényi alapú élelmiszerek, édességek vagy társasjátékok.
Vágólapra másolva!

A Tesco folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igények változását, és odafigyel arra, hogy változatos összetételű vásárlói körében

mindenki az élethelyzetének leginkább megfelelő módon tudja optimalizálni háztartási kiadásait.

A vállalat ezért továbbra is elkötelezett az alacsony árak mellett, és választéka felülvizsgálatával, illetve átalakításával június 16-tól újabb több mint 300 árucikkre kínál akciós árakat. Ezek a termékek is részét képezik annak a több mint 2.000 elemből álló, sárga színű, lefelé mutató nyíllal jelölt termékkörnek, amelyre a Tesco május közepén vezetett be árkedvezményt.

A Tesco számos lehetőséggel segíti a költségkeret okos beosztását. Forrás: AFP/Adrian Dennis

A megújult választékban például a Nádudvari sajtok 20 százalékkal, a Magic Milk kaukázusi kefir pedig 24 százalékkal olcsóbban érhető el. Jó hír az édesszájúaknak, hogy a Hass klasszikus pudingra 17 százalék, míg az After Eight válogatásdesszertre 19 százalék kedvezményt ad a Tesco. A növényi alapon étkezők is több árcsökkentett opció közül válogathatnak, ilyen például a Polcz vegán pecsenyekrém (-18 százalék), a Vegan Grill szejtánok és füstölt veglik (-13 százalék, ill. -20 százalék), a vEGGs vegán tojáspótló (-20 százalék) vagy a Violife sajtpótlók (-13 százalék). A nyári grillezéshez 23 százalék árkedvezménnyel kapható a Pap Kolbászműhely Grill pakk grillkolbász-válogatása és 21 százalékos árcsökkentéssel a Nádudvari Chef Exclusive Nürnbergi kolbász, a nyári szünidőre pedig 19-31 százalékkal olcsóbban szerezhetők be egyes társasjátékok.

A vállalat további lehetőséggel segíti a költségkeret okos beosztását.

Az immár több mint egy éve tartó Árgarancia programban mintegy 600 alapvető élelmiszer és háztartási cikk árát tartja tartósan alacsonyan, és folyamatosan ellenőrzi azokat. A hűségkártyával rendelkezők ezenkívül hetente jellemzően 20 közkedvelt terméket találnak a Tesco polcain és online bombaáron, melyek közül több termék is nagy, 50 százalékot is meghaladó árengedménnyel vásárolható meg. Emellett hetente mintegy 1.000, jelentős árkedvezménnyel kapható termék közül válogathatnak a „Clubcarddal olcsóbb" program keretében. Mindezeken túl a nyugdíjasok minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak a vásárlásuk végösszegéből, ha használják Clubcardjukat.

A Tesco aktuális ajánlatai a hetente digitális formátumban megjelenő katalógusban érhetők el, amelyet már az aktuális kedvezményes időszak előtt egy héttel feltöltenek az oldalra, ezzel is támogatva a tudatos, előre megtervezett vásárlást.