Hegy is jár ehhez az eladó luxusházhoz

kanada, mayne-sziget
Vágólapra másolva!
Az érintetlen vadon és az elegáns modern építészet elegyét kínálja a kanadai Hideaway House nevű ingatlan. A következő tulajdonos ráadásul egy egész hegyet megvásárolhat a házzal.
Vágólapra másolva!

A különleges kanadai ingatlan a Gulf-szigeteken található, amely egy kis szigetcsoport Vancouvertől délre. Egész pontosan a birtok a Mayne-szigeten fekszik, Vancouvertől 90 percnyi kompútra. A telek különlegessége, hogy hatalmas, összesen 21,3 hektár.

A feljáró egy hegy lábánál kezdődik, és nagyjából 150 méter magasra emelkedik a tengerszint fölé. Itt a csúcson egy modern stílusú rezidencia fekszik, amely teljesen beolvad a környezetbe – írja a Dirt.com.

A házat eredetileg 1993-ban tervezték, majd 2021-ben újjáépítették. Az ingatlan két épületből áll. A 270 négyzetméter lakóterületű főépületben három hálószoba, illetve két és fél fürdőszoba található, míg a 61 négyzetméteres melléképületben egy hálószobát és fürdőszobát alakítottak ki. A birtokon van még egy garázs, egy pajta, valamint egy fészer is.

A épültet úgy tervezték ki, hogy pazar kilátást biztosítson a vízre és a környező erdőre. A lakók közelről figyelhetik meg a sziget élővilágát, egyebek mellett szarvasokat és sasokat. Az elvonulást kereső természetrajongók számára jó hír továbbá, hogy a szigeten nem élnek nagytestű ragadozók, például medvék, farkasok vagy pumák.

A birtokot most 3,39 millió amerikai dollárért, vagyis nagyjából 1,15 milliárd forintért árulják.