Egy Széchenyi-kastély keresi új tulajdonosát

Eladó egy Széchenyi-kastély
Vágólapra másolva!
A helyi ingatlankínálatban találtuk a jelenleg vendégházként üzemelő, 20 szobás ingatlant, amit 600 millió forintért kínálnak. A Heller Richárd által 1890-ben épített kastélyt egy pazar, 9000 négyzetméteres ősfás park veszi körül. A gyönyörűen karbantartott épületet kényelmes, tágas terek jellemzik, és akár 46 fő egyidejű elhelyezésére is lehetőséget nyújt.
Vágólapra másolva!
Eladó egy Széchenyi-kastély Forrás: Ingatlanbazár

"Egykori Széchenyi kastély a Fertő-tó közelében!Pusztacsalád az 1700-as évek elején Család már Festetics birtok. 1858-ban Festetics Taszilótól vásárolta meg a Sághi uradalomhoz tartozó Pusztacsaládot gróf Széchenyi István és felesége Ödön fia számára. 16 évig volt Széchenyi tulajdonban a község, Széchenyi István haláláig.A Heller Richárd által 1890-ben építtetett kastély ős fás parkjával, kényelmes, tágas tereivel és visszafogott stílusával kiváló pihenési lehetőséget nyújt csoportok és kikapcsolódni vágyó társaságok számára egyaránt, de táboroztatásra vagy csapatépítők szálláshelyének biztosítására is ideális.Legfeljebb félórányi távolságra történelmi városaink, Sopron, Kőszeg és nagy múltú fürdőhelyeink, Sárvár és Bükfürdő, de egy kis ausztriai kikapcsolódásért sem kell többet autózni 35 kilométernél.A kastély 46 fő egyidejű elhelyezésére nyújt lehetőséget összesen 20 szobában. Közösségi terei több fős és kisebb létszámú rendezvényekhez is ideálisak.Étkezőként is funkcionáló nagyterme 50-60 fő befogadásra képes. Önellátó nagykonyhával rendelkezik, valamint meglévő engedélyköteles tervdokumentáció van egy látványmanufaktúra létrehozásához.

Forrás:Ingatlanbazár

A kastély területe 1.000 nm és ős fás parkja pedig 9.000 nm, a hozzá tartozó telkek együttes területe 6 hektár.A gyönyörűen karbantartott kastélyparkban a szabad ég alatt nappali és hangulatos esti rendezvények is helyet kaphatnak úgymint:- esküvők- születésnapok- évfordulók- szilveszteri partik- falusi disznóvágás- csapatépítő tréningek- osztálykirándulások- sport és tánc táborok. Zárt helyiséget követelő tevékenység idejére a nagyterem kiváló lehetőséget biztosít bármilyen formális vagy informális időtöltéshez. Adottságainak és felszereltségének köszönhetően előadásoktól a tréningekig, fogadástól a diszkópartiig nem csak rossz idő esetén lehet megfelelő választás.A későbbi teljeskörű üzemeltetéshez külső cég áll rendelkezésre.[...]"

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.