Eladó egy ház Brazília édenkertjében

Brazília, tengerpart, öböl
Vágólapra másolva!
Eladó egy lenyűgöző nyaraló egy szinte érintetlen szigeten, Brazíliában. A paradicsomi szépségű öbölben fekvő ingatlanból egész nap csodálható az óceán és a környező őserdő.
Vágólapra másolva!

A Paraty-öböl egy paradicsomi terület Brazília partjainál, körülbelül félúton Rio de Janeiro és São Paulo között. A térség híres a trópusi kék vizeiről, és egyre inkább a különleges helyi konyhájáról is.

Az öbölben kis szigetek találhatók, és most az északnyugati part mentén, egy szinte érintetlen szigeten (Ilha do Algodão) árulnak egy pazar nyaralót. A sziget sajátossága, hogy a víz feletti őserdő domboldalába ágyazva található néhány ház, melyek elsősorban jómódú brazilok tulajdonában vannak.

Most azonban bárki megveheti a sziget egyik legszebb nyaralóját, amely közvetlenül a vízparton található, szinte egybeolvadva az óceánnal. Az egyszerű és szerény ingatlan egy félhektáros telken terül el, és 250 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik. A három hálószobás és négy fürdőszobás házat most 1,57 millió dollárért (kb. 523 millió forint) árulják.

Az elsődleges hálószoba az ingatlan központi részétől távolabb helyezkedik el, és saját fürdőszobával, illetve vízre néző erkéllyel rendelkezik. Az alsó szinten két további hálószobát alakítottak ki – mindkettő a tengerre néz. Emellett a nappalihoz is tartozik egy nagy erkély, amely ugyancsak lenyűgöző kilátást biztosít az öbölre.

Az ingatlan saját dokkal és vízparti pavilonnal is büszkélkedhet. Az áramot napelemek, extra akkumulátorok, valamint kiegészítő generátorok biztosítják. A friss víz egy közeli forrásból érkezik, és a házhoz egy közel 20 ezer literes víztároló is tartozik.

Forrás: Dirt.com