Szőrös, karmos patkánylábat találtak egy népszerű levesben

Olive Garden étterem
Olive Garden étterem
Vágólapra másolva!
Patkánylábat talált egy amerikai férfi az Olive Garden levesében, most 25.000 dollárra (9 millió forintra) perli a népszerű étteremláncot. 
Vágólapra másolva!

Beperelte a Detroit közelében fekvő Warren városában működő Olive Gardent az 54 éves Thomas Howie, aki azt állítja, hogy egy patkánylábat talált a minestrone levesében, amelyet ebben a népszerű étteremben rendelt. Az esetről a Mirror számolt be részletesen.

"Éreztem, hogy valami szúrja a számat, de előszőr arra gondoltam, hogy esetleg tűféleség lehetett a levesemben."

Elmondása szerint azonban egy sokkal hátborzongatóbb dolgot, egy "szőrös, karmos patkánylábat" húzott ki a szájából!

Amikor maga is ráeszmélt, hogy kis híján mit evett meg, felfordult a gyomra, és mindent kiadott magából az étterem kellős közepén.

A férfival együtt étkező barátai arról is beszámoltak, hogy az étterem vezetősége teljesen értetlenül állt a helyzet előtt, valaki felajánlotta, hogy kidobja az undorító végtagot, egy felszólgáló pedig viccesen megjegyezte, hogy itt sohasem tesznek húst a minestrone levesbe.

"Elmentem az orvoshoz, és kaptam egy tetanuszoltást, valamint antibiotikumos szájöblítést" – mesélte Howie, aki miután felhívta a warreni Rendőrséget, azonnal elment a sürgősségire is.

Az esetet követő napokban a Howie-t képviselő ügyvéd szerint ügyfele extrém szorongást és depressziót kezdett tapasztalni magán, a következő hetekben folyamatosan hányt és "csak kekszet evett", sőt végleg lemondott a hús fogyasztásáról is. Mindezeken túl csak olyan étteremben volt hajlandó étkezni, ahol a szeme előtt készítették el a rendelését.

Olive Garden étterem Forrás: Wikipedia

Az Olive Garden közölte, következetesen cáfolni kívánják a Howie által felvetett panaszokat.. A férfi ügyvédje nem is járt sikerrel, amikor peren kívül próbált megegyezésre jutni az étteremlánccal, ezért végül a peres eljárás megindítása mellett döntött.

Az NBC15 szerint az egészségügyi hivatal által végzett helyszíni ellenőrzésre csak két nappal azután került sor, hogy Howie megtalálta a patkánylábat. Az Olive Garden szóvivője viszont azt nyilatkozta, hogy az esetet követően szinte azonnal megtörtént az ellenőrzés, amely semmiféle rendellenességet nem tárt fel.