Egy pálmafákkal szegélyezett floridai magánszigeten található az a kastély, amely olyan hangulatot áraszt, mintha a birtok a Dzsungel könyvéből pattant volna ki. Az ingatlan ráadásul most eladó, bár közel 20 millió dollárt kérnek érte.

Nemrég jelent meg a piacon egy Orlandóban található birtok, amely egy magánszigeten fekszik, és 19,5 millió dollárt (közel 7 milliárd forint) kérnek érte. Az Entrelagos néven ismert ház a leírás szerint 1366 négyzetméter lakóterületű, a megépítése pedig 10 évbe telt és 8 millió dollárba került.

Az egész birtok hangulata olyan, mintha a lakó a dzsungel közepén élne egy kastélyban. Mindezt a ház 14 hálószobájában és 17 fürdőszobájában teheti meg, buja növényzettel körülvéve.

A belső terekben található vasmunkák, a faragott virágokkal díszített oszlopok, valamint a díszlécek jelentős részét fülöp-szigeteki kézművesek készítették, majd ezeket Orlandóba szállították. Az épület egyik ékköve a hatalmas erkély a második emeleten.

Az épület extrái között olyanok szerepelnek, mint egy hatalmas moziterem, illetve egy elegáns billiárdszoba. Emellett kialakítottak benne egy kétszintes könyvtárat, ahol építettek egy csigalépcsőt, amely a második emeleti galériába vezet - írja a Robb Report.

További bónusz, hogy a birtok közel van a Disney Worldhöz, vagyis a park éjszakai tűzijátéka is látható az ingatlanból.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)